Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Culinair genieten!”
Beoordeling van Taste and Colours

Taste and Colours
Geclassificeerd als nr. 14 van 265 Restaurants in Kortrijk
Prijsklasse: 2 US$ - 2 US$
Keukens: Internationaal
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
27 september 2020 beoordeeld

Genoten van een uitstekend avondmaal in dit geweldige restaurant. We hadden geluk dat in het stijlvolle restaurant een tafel toegewezen kregen vlakbij het grote kookeiland, zodat we van dichtbij konden volgen hoe elke gang bereid werd. Bijzonder fascinerend om de goed geoliede machine onder leiding van chef Dirkjan Decock zijn werk te zien doen.

De gerechten bij Taste and Colours zijn stuk voor stuk pareltjes. Wat ik bijzonder apprecieerde, is de aandacht voor het gebruik van groenten bij elke gang. Zelfs in het dessert! Bij de gerechten werden natuurwijnen en biodynamische wijnen geserveerd. Per gang kan je beslissen of je al dan niet een glas wil. Wat ik een interessante formule vind, want zo heb je meer controle over hoeveel alcohol je binnen krijgt.

Enige verbeterpunt: is het werkelijk nodig water uit Schotland te serveren? Dichter bij huis kunnen waarschijnlijk ook lekkere alternatieven gevonden worden.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank CarolienBAC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (111)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 111 beoordelingen

20 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn vrouw en ik hebben van ons eerste bezoek bij taste en colours een mini spaanse vakantie gemaakt...zeer vriendelijk onthaal door mevrouw ..prima chef kok...smaak en poëzie...in ieder bord....een aanrader...wij komen er zeker terug.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank JohnyC173
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2020 beoordeeld

superlekker en soms heel verrassend. Prima bediening en ondanks een vol restaurant een heel rustige sfeer. Op zich ben ik niet gewonnen voor biologische wijnen maar ik moet toegeven dat ze ze mij gesmaakt hebben (los van de speciale geur soms)

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank herbertmatton
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Top ! Charmante kok en gastvrouw die hun zaak uitbaten met passie en dat voel je. Het eten is lekker en het kader gezellig ! Niet goedkoop maar een echte aanrader.

Datum van bezoek: juni 2020
1  Bedank Liefhebber91
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 maart 2020 beoordeeld

Heerlijke ervaring. Gezellig interieur met als bijzonderste ornament: de chef met keukenhulp in zijn keuken. Onze avond straalde een rust uit vanuit de keuken en de lady of the house zorgde voor overheerlijke en betaalbare wijnen per glas. De gerechten waren stuk voor stuk smaakbommetjes.
De menu werd probleemloos ( na telefoontje vooraf ) aangepast aan beperkingen wegens medische reden.
Kortom: super lekker, heerlijke bediening en service.

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Eten
1  Bedank dany190
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Taste and Colours bekeken, bekeken ook

Kortrijk, West-Vlaanderen
Kortrijk, West-Vlaanderen
 

In Taste and Colours geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.