Genoten van een uitstekend avondmaal in dit geweldige restaurant. We hadden geluk dat in het stijlvolle restaurant een tafel toegewezen kregen vlakbij het grote kookeiland, zodat we van dichtbij konden volgen hoe elke gang bereid werd. Bijzonder fascinerend om de goed geoliede machine onder leiding van chef Dirkjan Decock zijn werk te zien doen.
De gerechten bij Taste and Colours zijn stuk voor stuk pareltjes. Wat ik bijzonder apprecieerde, is de aandacht voor het gebruik van groenten bij elke gang. Zelfs in het dessert! Bij de gerechten werden natuurwijnen en biodynamische wijnen geserveerd. Per gang kan je beslissen of je al dan niet een glas wil. Wat ik een interessante formule vind, want zo heb je meer controle over hoeveel alcohol je binnen krijgt.
Enige verbeterpunt: is het werkelijk nodig water uit Schotland te serveren? Dichter bij huis kunnen waarschijnlijk ook lekkere alternatieven gevonden worden.