Qua sfeer, eten en bediening springt dit restaurant er toch wel uit voor een Italiaan. Alles neigt naar Italiaans maar is voldoende anders dan het vaak gemaakte authentieke, met lange wachttijden en dikke pizza's om het hier duidelijk een 'echte' Italiaan te noemen.
Okay, de tafeltjes staan wat dicht op elkaar wat enigszins bevreemdend is in de post-Corona tijd. Maar de bediening is alert en attent en het duurt allemaal niet lang. De keuze aan gerechten is vrij uitgebreid dus met zijn tweeën kunnen we maar een beperkt aantal zaken beoordelen. Maar geen opmerkingen. De pasta had een heerlijke saus en de mozarella was smakelijk.
De pizza wordt door sommige recensenten beoordeeld als dun en weinig belegd. Maar dat is juist de meerwaarde ervan: je zit niet helemaal vol, het is meer Italiaans dan Amerikaans en je proeft juist datgene waarmee de pizza is belegd.
Een prima keuze vinden wij.
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.