Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koffie en thee”
Beoordeling van Viva Sara Kaffee

Viva Sara Kaffee
Geclassificeerd als nr. 1 van 13 Koffie en thee in Kortrijk
Keukens: Europees
Gegevens restaurant
24 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer leuk en sfeervol ingericht. Met mooie lampversieringen.
Kan je rustig een boek met een kop koffie of thee drinken.
Ook een winkeltje waar je verschillende soorten thee en infusions kan kopen.

Datum van bezoek: juli 2020
2  Bedank meraly841
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (172)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 172 beoordelingen

8 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke atmosfeer. Veel plaats achterin al kan het nog altijd wel heel druk zijn. Kaart is speciaal en proberen waard. Al vonden wij de prijzen wel wat aan de duurdere kant. Personeel is wel vriendelijk en vlot in de bediening.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank KevinKor
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goede kwaliteit van koffie en gerechten
Warm en vriendelijke eigenaars en personeel
Rustpuntje van werkweek met bakje troost...

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank QQHSISHDJD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

lekker en nog eens lekker. koffie op zijn best! ik heb een boontje voor deze koffie!
Gezellige warme koffiebar.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank pat b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 januari 2020 beoordeeld

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, en dat hebben ze bij Viva Sara heel goed begrepen. Je kan er kiezen uit diverse formules, welke allemaal samengesteld worden met verse ingrediënten en een streling zijn voor het oog, eenmaal ze aan jou worden voorgeschoteld door het supervriendelijke personeel. Het interieur, dat een beetje de sfeer weergeeft van de geschiedenis van koffie doorheen de eeuwen, maakt het extra gezellig. Dit adres staat alvast in mijn geheugen gegrift.

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Gino25-08-1959Everge
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BartDeprez, Eigenaar van Viva Sara Kaffee, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2020

Dag Gino,

dank u wel voor deze leuke en motiverende beoordeling. Ik geef het door aan ons team en hopelijk tot binnenkort.

Bart

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Viva Sara Kaffee bekeken, bekeken ook

Kortrijk, West-Vlaanderen
Kortrijk, West-Vlaanderen
 
Kortrijk, West-Vlaanderen
 

In Viva Sara Kaffee geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding