Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verjaardagsetentje”
Beoordeling van Bistro Bordo

Bistro Bordo
Geclassificeerd als nr. 1 van 265 Restaurants in Kortrijk
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 0 US$ - 30 US$
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
24 september 2020 beoordeeld

Gaan eten bij Bistro Bordo voor mijn verjaardag. Zoals altijd zeer lekker , vriendelijke bediening, in een gezellig kader en corona-proof. Een aanrader!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank isabelleke2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (233)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 233 beoordelingen

15 augustus 2020 beoordeeld

Wil je een no-nonsens lekker super verse fondue. 1 adres: bij Ruthje & Philip.
In een huiselijke sfeer, een gezellig kader en bovendien bediend door een uiterst gastvrije lieve dame. Voor fondue moet je in Bordo zijn.
Vergezeld van een goed wijntje en gevolgd door verrassend lekkere desserts die je nergens anders zult vinden. Probeer in de zomer eens het zomerterras je hebt een instant vakantie gevoel.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank csaatje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juni 2020 beoordeeld

Nadat alle restaurants verplicht waren om te sluiten ... en wij dus ook in ons kot moesten blijven, besloten we bistro bordo als 1ste eetgelegenheid aan te doen.
Behalve dat er slechts 10 personen kunnen ontvangen worden blijft dit een uniek ervaring. Ik vermoed dat de whiskey-collectie ondertussen nog meer is uitgebreid.
En ook is de kaart lichtjes aangepast met een paar nieuwe gin-tonic suggesties en een paar nieuwe huiswijntjes. Voor de rest even lekker, vers en familiair (in alle veiligheid) als voordien.

Datum van bezoek: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 692kdm2011
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 maart 2020 beoordeeld

We waren met 9 personen waarvan 1 persoon een aangepaste maaltijd diende te krijgen. Op voorhand werd dit meegedeeld waarop de kok/uitbaatster een maaltijd, in samenspraak met de betrokken persoon heeft in elkaar gestoken. Zo had iedereen een superavond! Bedankt, zeker de moeite...klein, gezellig, familiaal restaurantje.

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank DriesVD123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 februari 2020 beoordeeld

Plots krijgt fondue eten een andere betekenis!
In dit gezellig restaurantje kan je (h)eerlijk tafelen en genieten van de gastvrijheid en warme,hartelijke ontvangst van de gastvrouw!
Dagverse producten,huisgemaakte bereidingen en een ruime keuze aan wereldwijnen maken deze belevenis compleet.
Dit alles in een sfeervol,zuiders kader! Kortom een totaalpakket!

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank kimv240390
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistro Bordo bekeken, bekeken ook

 
Kortrijk, West-Vlaanderen
 

In Bistro Bordo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.