Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (162)
Beoordelingen filteren
162 resultaten
Waardering van reizigers
89
66
4
2
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
89
66
4
2
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 162 beoordelingen
Beoordeeld op 11 september 2018

Centrale ligging in Kortrijk en dichtbij een ondergrondse parking . Geen te grote kamer , maar je hebt alles wat je nodig hebt en de kamer is netjes . Heerlijk ontbijt en voor het slapen gaan konden we nog iets drinken in de bar , alwaar we heel vriendelijk bediend werden .

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Dirk B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
frontofficesquare, Guest Relations Manager van Square Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2018

Beste Dirk B, hartelijk dank om uw verblijf in ons hotel. We stellen het op prijs dat u uw bevindingen deelt met onze lezers van Tripadvisor. Fijn dat u genoten heeft van het ontbijt en de vriendelijke bediening in de bar. Graag tot een volgende keer! Mvg, Dieter

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2018

Goed hotel, geen overdreven luxe, wel alles aanwezig wat nodig is voor één nacht. Goed ontbijt, vriendelijk personeel. Openbare ondergrondse parking dichtbij. Centrum van Kortrijk gemakkelijk te voet te bereiken.

Datum van verblijf: augustus 2018
Bedank tonyd1959
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
frontofficesquare, Guest Relations Manager van Square Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2018

Beste tonyd1959, hartelijk dank om uw verblijf in ons hotel. Fijn te lezen dat u onze verhouding prijs/kwaliteit goed vond. Bedankt ook om de tijd te nemen uw bevindingen met de lezers van Tripadvisor te delen. Graag verwelkomen wij u terug bij een volgende keer te Kortrijk! Mvg, Dieter

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 april 2018

Nette hotelkamers en zeker niet verouderd. Het meest opvallende was de rust en stilte s'avonds en toch zo centraal in centrum Kortrijk. Centrum/centraal plein op prima loopafstand met veel restaurants in de buurt. Het ontbijt was volgens locals uitzonderlijk goed, ik vond het een standaard buffetontbijt en niet uitzonderlijk luxe.

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank ReinierKww
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
frontofficesquare, Guest Relations Manager van Square Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 april 2018

Beste ReinierKww, fijn te lezen dat u het bij ons aangenaam vertoeven vond. Graag ontvangen wij u met plezier terug bij een mogelijks volgende bezoek aan Kortrijk. Mvg, Dieter

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 april 2018

modern,zeer net en fris hotel. nette kamers en badkamers.goede hygiene. zeer vriendelijk onthaal. uitgebreid ontbijt in kamerprijs.rustig gelegen vlakbij een park en op wandelafstand van alle bezienswaardigheden,museum 1302 etc. Prijs/kwaliteit OK,gezien ontbijt in prijs inbegrepen. Ik zal het aan vrienden aanraden.

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank JohanV3061
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
frontofficesquare, Guest Relations Manager van Square Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 april 2018

Beste Johan V, wij vinden het erg aangenaam te lezen dat u onze prijs/kwaliteit kan appreciëren. Bedankt om de mooie review en score
Mvg, Dieter

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 maart 2018 via mobiele applicatie

Op de informatie in de kamers zelf staan prijzen van 90 tot 200 euro. Dat zal wel afhankelijk zijn van seizoen, reisduur etc. Maar meer dan 120 euro is te duur voor het gebodene.
Bedden slapen prima, badkamer is klein maar compleet. Ontbijt is smakelijk met een goede sortering. Op verzoek wordt ook een ei voor je gebakken.

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank 466fransv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken