Luc G
Hoogvliet, Nederland

Keurig en boven verwachting

Beoordeling van Square Hotel
5,0 van 5 bollen27 sep 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Vriendelijke ontvangst, mooie en schone kamers, complete ruime en ook schone badkamers voorzien van voldoende textiel, badfrutsels en föhn.
Voldoende kastruimte met extra kussens. Goede bedden, moderne AC en een tv.

Superuitgebreid ontbijt met nespresso, tig lekkere jammetjes, vers fruit, vers brood en beleg en yoghurt van hoge kwaliteit!
Eitjes worden naar wens bereid.

Boven verwachting goed hotel voor 3 sterren.
Prijs kwaliteit is hier dik in orde!
Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Bezocht voor zaken
Gereageerd 8 okt 2018
Beste Luc G, Hartelijk dank om uw recent verblijf in ons hotel. Fijn te zien dat wij uw verwachtingen konden inlossen en u de prijs/kwaliteit goed vond. Het ontbijt vinden wij een zeer belangrijk gegeven, die een meerwaarde kan bieden aan het totaalgevoel van onze gasten. Bedankt voor de mooie score die u ons gaf en graag tot een volgende keer te Kortrijk! Mvg, Dieter
0.1 km van Square Hotel
BarLounge
3.3 km van Square Hotel
Meer hotels in Kortrijk bekijken
Beoordeeld op 11 september 2018

Centrale ligging in Kortrijk en dichtbij een ondergrondse parking . Geen te grote kamer , maar je hebt alles wat je nodig hebt en de kamer is netjes . Heerlijk ontbijt en voor het slapen gaan konden we nog iets drinken in de bar , alwaar we heel vriendelijk bediend werden .

Datum van verblijf: augustus 2018
frontofficesquare, Guest Relations Manager van Square Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2018

Beste Dirk B, hartelijk dank om uw verblijf in ons hotel. We stellen het op prijs dat u uw bevindingen deelt met onze lezers van Tripadvisor. Fijn dat u genoten heeft van het ontbijt en de vriendelijke bediening in de bar. Graag tot een volgende keer! Mvg, Dieter

Beoordeeld op 30 augustus 2018

Goed hotel, geen overdreven luxe, wel alles aanwezig wat nodig is voor één nacht. Goed ontbijt, vriendelijk personeel. Openbare ondergrondse parking dichtbij. Centrum van Kortrijk gemakkelijk te voet te bereiken.

Datum van verblijf: augustus 2018
frontofficesquare, Guest Relations Manager van Square Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2018

Beste tonyd1959, hartelijk dank om uw verblijf in ons hotel. Fijn te lezen dat u onze verhouding prijs/kwaliteit goed vond. Bedankt ook om de tijd te nemen uw bevindingen met de lezers van Tripadvisor te delen. Graag verwelkomen wij u terug bij een volgende keer te Kortrijk! Mvg, Dieter

Beoordeeld op 13 april 2018

Nette hotelkamers en zeker niet verouderd. Het meest opvallende was de rust en stilte s'avonds en toch zo centraal in centrum Kortrijk. Centrum/centraal plein op prima loopafstand met veel restaurants in de buurt. Het ontbijt was volgens locals uitzonderlijk goed, ik vond het een standaard buffetontbijt en niet uitzonderlijk luxe.

Datum van verblijf: februari 2018
frontofficesquare, Guest Relations Manager van Square Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 april 2018

Beste ReinierKww, fijn te lezen dat u het bij ons aangenaam vertoeven vond. Graag ontvangen wij u met plezier terug bij een mogelijks volgende bezoek aan Kortrijk. Mvg, Dieter

Beoordeeld op 12 april 2018

modern,zeer net en fris hotel. nette kamers en badkamers.goede hygiene. zeer vriendelijk onthaal. uitgebreid ontbijt in kamerprijs.rustig gelegen vlakbij een park en op wandelafstand van alle bezienswaardigheden,museum 1302 etc. Prijs/kwaliteit OK,gezien ontbijt in prijs inbegrepen. Ik zal het aan vrienden aanraden.

Datum van verblijf: april 2018
frontofficesquare, Guest Relations Manager van Square Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 april 2018

Beste Johan V, wij vinden het erg aangenaam te lezen dat u onze prijs/kwaliteit kan appreciëren. Bedankt om de mooie review en score
Mvg, Dieter

Beoordeeld op 11 maart 2018 via mobiele applicatie

Op de informatie in de kamers zelf staan prijzen van 90 tot 200 euro. Dat zal wel afhankelijk zijn van seizoen, reisduur etc. Maar meer dan 120 euro is te duur voor het gebodene.
Bedden slapen prima, badkamer is klein maar compleet. Ontbijt is smakelijk met een goede sortering. Op verzoek wordt ook een ei voor je gebakken.

Datum van verblijf: maart 2018