Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 181
PricelineUS$ 181
Hotels.comUS$ 181
TripadvisorUS$ 181
Trip.com
Orbitz.comUS$ 181
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (260)
Beoordelingen filteren
260 resultaten
Waardering van reizigers
104
95
40
17
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
104
95
40
17
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 260 beoordelingen
Beoordeeld op 12 juli 2023 via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke ontvangst en altijd behulpzaam.
Hotel dichtbij het centrum en vlot bereikbaar. De private parking is zeker een meerwaarde.
De kamer is zeer verzorgd en ruim. Allerlei voorzieningen in de badkamer.
Zowel de kamer als de badkamer zijn zeer ruim.

Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank GittVG
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 april 2022 via mobiele applicatie

We parkeerden onze wagen zonder problemen in een zijstraatje zoals aangegeven op de website van het hotel: aanbellen en de poort opent automatisch, dan inchecken via de ingang op de Grote Markt.
Onthaal was warm en professioneel. Het hotel ademt charme, het interieur is supermooi en stijlvol, knus en warm!
We logeerden een nachtje in een Executive Room. Prachtige stijlvolle en luxueuze kamer, in de badkamer producten van Clarins! Jammer genoeg vonden wij ons bed (tweepersoonsbed met 2 enkele matrassen) te smal en de matrassen vonden we niet comfortabel. We hadden ‘s avonds wat geluidsoverlast van het café aan de overkant van de straat en ‘s ochtends van het verkeer…
Ontbijten doe je hier in stijl: het interieur is top en eitjes worden á la minute bereid.

Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank saratheeuws
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Catherine Debal, Eigenaar van Hotel Damier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 april 2022

Beste saratheeuws,

Hartelijk dank om ons te beoordelen, wat fijn te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. We kijken dan ook uit naar uw volgend bezoek.

Met vriendelijke groeten,
Catherine Debal
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 februari 2022

Pluspunten:
- Heel mooie brasserie ;
- Toffe cocktailbar! Alweer prachtig interieur! ;
- Een verwenkoffie kost in de brasserie 7,5euro en is de prijs meer dan waard ;
- Goede matras ;
- Goede ligging (midden in het centrum aan de grote markt en de talloze winkeltjes en eet- en drankgelegenheden ;
- Afgesloten privéparking ;
- Verzorgd ontbijt ;
- Hele lieve mensen aan het onthaal.

Minpunten:
- Geen haarconditioner ;
- Geen tandenborstel en tandpasta ;

Datum van verblijf: januari 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank EEV917
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Catherine Debal, Eigenaar van Hotel Damier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 februari 2022

Beste EEV917,

Hartelijk dank voor uw beoordeling, blij te horen dat u genoten heeft van alle faciliteiten.
Tandenborstel en conditioner zijn niet standaard in de kamer te verkrijgen, u kan deze steeds aan de receptie vragen, deze zijn daar ter beschikking.

Met vriendelijke groeten,
Catherine Debal
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2021 via mobiele applicatie

Ideaal gelegen hotel in het centrum van Kortrijk op de Grote Markt, tegenover het Belfort. Hotel dat een rijke geschiedenis uitademt.
Zeer goede, vriendelijke ontvangst (receptie).
Grotendeels zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wij kregen een kamer op de tweede verdieping toebedeeld, langs de binnenzijde van het hotel, uitkijkend op de open ontbijtruimte. We hadden een prestige kamer geboekt, maar met naar onze smaak weinig prestige. Donkere kamer, zowel qua inkleding als qua lichtinval. Verouderde badkamer. Matige bedden. Kamer is duidelijk aan vernieuwing toe.
Voor wat betreft het ontbijt was er een duidelijk verschil merkbaar tussen een weekdag en weekend. Wij arriveerden op een donderdag voor 4 nachten. Vrijdag ochtend was het ontbijt zeer sober (niet wat je verwacht van een 4* hotel). In het weekend kregen we ineens meer keuzemogelijkheden.. verse koffiekoeken, meer keuze van brood en beleg… maandag was het terug heel wat minder en de zaalverantwoordelijke had er ook duidelijk geen zin in.. jammer.

Kamertip: Zorg dat je een gerenoveerde kamer krijgt. Prestige kamer is niet altijd wat het hoort te zijn.
Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank marcm1962
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Catherine Debal, Eigenaar van Hotel Damier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 september 2021

Beste Marcm1962,

Hartelijk dank om de tijd te nemen om ons hotel te beoordelen. Wat is het fijn te lezen dat u genoten heeft van de rijke geschiedenis en de vriendelijkheid aan de receptie. Het spijt ons dat de kamer niet geheel naar wens was en het ontbijt u minder gesmaakt heeft op de weekdagen. Onze kamers hebben allen een andere decoratiestijl, indien u een lichtere kamer wenst, mag u ons dit steeds meedelen, dan kunnen we kijken of er een mogelijkheid is om een nieuwe kamer toe te wijzen.
Ons ontbijtbuffet wordt dagdagelijks vers gemaakt, met verse, lokale ingrediënten. We proberen in het weekend een iets groter viennoiserie assortiment te geven, omdat we uit ervaring weten, dat dit meer tijdens de weekends wordt geconsumeerd.

We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,
Catherine Debal
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2021 via mobiele applicatie

Fijn dat dit hotel nog kwaliteit in huis heeft.
Ik nam de kleinste kamer, die echter ruim genoeg en zeer schoon was.
Mooie badkamer met veel wit marmer.
In de kamer een prac hhtog tapijt.
Het bed was zeer comfortabel en zacht.
Het raam kon open zonder gestoord te worden door lawaai. Echter wel een kamer met uitzicht op muren van de binnenplaats.
Goed en gezond ontbijt met echte servetten i.p.v. papieren servetjes

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Paul H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Catherine Debal, Eigenaar van Hotel Damier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2021

Beste Paul H,

Hartelijk dank om de tijd te nemen om deze fijne beoordeling te schrijven. Fijn te lezen dat uw verblijf naar uw wensen was. We kijken dan ook uit naar uw volgend bezoek. Tot binnenkort?

Met vriendelijke groeten,
Catherine Debal
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken