Wij hebben heel lekker gegeten. Er was niets op aan te merken. Bovenwien is het er gezellig zitten en is het personeel tot slot ook heel vriendelijk . Dit alles met oog voor de huidige corona-maatregelen.
- Gratis wifi
- Zwembad
Bij ons bezoek aan Kortrijk hier overnacht ( 2 maal) en alhoewel je her en der leest dat de badkamers gedateerd zijn ( ja dat is waar!) maar alle kranen zijn al wel vervangen en het slaapgedeelte is mooi gerenoveerd! Dus die badkamer stoort hoegenaamd niet!
Het bed is naar onze normen zelfs super te noemen en ook de airco ( ik hou er niet van) is geruisloos!
Het ontbijt is naar de nieuwe normen ( aan tafel dus!) mooi verzorgd en lekker, zelfs een eitje kan uiteraard gevraagd worden. en de bediening is vriendelijk en behulpzaam. Alleen de receptie was wat raar ( maar te begrijpen nu, om daar iemand te zetten in deze tijden), je moest bellen en dan kwam er iemand!
Het hotel ligt niet in het centrum maar je kan er wel met de fiets naartoe ( 4,5km tot aan het station van Kortrijk)
vriendelijk onthaal
mooie locatie prachtig terras onder de boom
gezellige grill avond zeer lekker concept met al verse producten
bediening top en vriendelijk
gaan zekers terug was top
niks op aan te merken
Zeer goed hotel, fijn onthaal, grote, nette kamer met alle comfort. Ontbijt was zeer verzorgd en van prima kwaliteit. Grote parking. Hotel ligt in zeer rustige wijk alleen de E17 ligt vlakbij. Voor slechte slapers (zoals ik) was er zeer veel buitenlawaai. Misschien zijn er ook kamers aan de achterkant?
trouwfeest gedaan ƩƩn aanrader vriendelijk personeel en de avondfeest iedereen was vlot bediend. er is ook slaapgelegenheid bij pluspunt . de receptie ging vlot mooie tuin aanwezig zeker ƩƩn aanrader!
Prettig hotel, correcte en behulpzame bediening. Standaard airco op de kamer. Kleine maar smaakvolle gerechten op de kaart van het
restaurant. Ontbijt is sober maar voldoende. Zeker als tussenstop voor 1 a 2 nachten prima locatie.