Met Bongo bon Luxe wellnessweekend reservatie gemaakt bij d-hotel .
Dit is een combinatie van oude gebouwen en heel modern gedeelte van het hotel .
Bij aankomst goede ontvangst , helaas geen begeleiding naar de kamer , is wel een doolhof van gangen , dus alles zelf uitzoeken .
De kamer is ruim , en heel modern helaas oogt dit kaal , alles wit en geen enkele warme kleur aanwezig .
Op gebied van veiligheid , denk ik dat de deuren van de kamers verkeerd draaien .
De airco doet zijn werk , helaas is dit moeilijk om de slaap te vatten , dus airco uit .
Kamers met heel veel glazen ramen , die niet open kunnen om te verluchten .
Deze bon omvat ook het gebruik van de uitgebreide wellness .
Deze wellness is dringend aan renovatie toe ( vochtplekken , schimmel ) is ook een heel donkere omgeving .
Er zijn 2 sauna's , een stoombad ( waar je geen steek ziet , beetje meer verlichting zou wensbaar zijn ) , het kleine bad is de moeite waard , hier kan men van verschillende water belevenissen genieten .
Denk bij de nodige renovatie ernstig na over het gebruik van lichte warme kleuren .
Ook een infrarood waar men wel hangers zou moeten voorzien voor de badjassen .
Er is gratis water voorzien in de rustruimte , via deze rustruimte kan je ook eventjes genieten van de buitenlucht , deze ruimte mag gerust wat groter zijn .
Indien je aan de bar een drankje of koffie wenst , dan zal je hiervoor zelf moeten zorgen , geen bediening ,dus zelfbediening wat in deze Coronatijden niet echt veilig verloopt als allen zomaar de frigo's en glazen aanraakt .
Het ontbijt is geen hoogvlieger , een sterrenhotel onwaardig .
Toch was het voor ons een geslaagd wellnessweekend , wij passen ons wel aan de omstandigheden veroorzaakt door Corona .
Hopelijk neemt d-hotel de opmerkingen ernstig , en onderneemt men actie ,
zodat we in de toekomst optimaal kunnen genieten van dit concept .
Met vriendelijke groeten ,
Johan & Norma