Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Ann Oniem

Salmonella feat. schimmelinfecties

Beoordeling van d-hotel
1,0 van 5 bollen30 okt 2019 beoordeeld
Er is maar één ding wat mensen moeten weten over dit hotel: Blijf er weg.

Je kan beter in een doos onder een brug gaan logeren. Het onthaal is buitengewoon onvriendelijk. De kamers zijn smerig en onverzorgd. Het ontbijt is vies. De borden zijn vuil. De wellness is een verzameling van salmonella en schimmelinfecties. Rekeningen kloppen niet. Noem maar op. Eén goede raad: blijf weg.
Datum van verblijf: juli 2019
Kamertip: Er is maar één ding wat mensen moeten weten over dit hotel: Blijf er weg.
1,0 van 5 bollenKamers
1,0 van 5 bollenHygiëne
1,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 179
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 179
  • Hotels.com
    € 179
  • Priceline
    € 179
2.6 km van d-hotel
Gratis wifi
Zwembad
Exterior view
€ 84
  • Booking.com
    € 84
  • ZenHotels.com
    € 74
  • Expedia.com
    € 84
2.8 km van d-hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 107
  • Booking.com
    € 107
  • Expedia.com
    € 107
  • Hotels.com
    € 107
2.1 km van d-hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 179
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 162
  • Hotels.com
    € 162
  • Trip.com
    € 162
2.9 km van d-hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 154
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 154
  • Hotels.com
    € 154
  • Agoda.com
    € 154
3.2 km van d-hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Zimmer Teddy Bär / Beispiel für geschmackvoll eingerichtete Zimmer
€ 132
  • Agoda.com
    € 132
  • eDreams
    € 132
  • Vio.com
    € 132
2.2 km van d-hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 99
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 99
  • Hotels.com
    € 99
  • Vio.com
    € 99
2.8 km van d-hotel
Gratis wifi
Restaurant
room
€ 94
Volledig restitueerbaar
  • Agoda.com
    € 94
  • Vio.com
    € 94
  • eDreams
    € 94
3.3 km van d-hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
Restaurant
€ 100
€ 94
  • Expedia.com
    € 100
  • Priceline
    € 99
  • Agoda.com
    € 94
2.1 km van d-hotel
Gratis wifi
Zwembad
€ 90
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 90
  • Agoda.com
    € 90
3.4 km van d-hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
Meer hotels in Kortrijk bekijken
Beoordelingen (327)
Beoordelingen filteren
327 resultaten
Waardering van reizigers
34
98
94
58
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
34
98
94
58
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
26 - 31 van 327 beoordelingen
Beoordeeld op 5 juni 2019

Onze verwachtingen waren mss wat te hoog voor dit hotel, na het bekijken van de foto's op de website op voorrand. Wel mooi en strak modern. We hadden dit geboekt met weekenddesk en hadden een upgrade naar de luxe suite, maar bij het binnen kijken van de standaard kamer waren wij wel teleurgesteld in deze witte, verouderde en al een beetje uitgeleefde suite. Je kan ook geen raam open zetten voor te luchten in de kamer. Heeft eens een op fris beurt nodig! Heel vroeg dag licht door de lichte gordijnen.
De D-mixx ruimte is ook aan een opfris beurt toe, het is er heel donker en niet zo proper aan de douches en onaangenaam gladdig op de vloeren! Dit is een naakt sauna en er zat een jong koppen te flikflooien in het mini zwembadje met alle 2 hun badjas nog AAN in het water!!!!(hygiënisch?) dus meer controle zou wel mogen ook.
Het ontbijt was standaard en goed. Wel duur als je hier de volle pot voor betaald. Dit vond ik het zeker niet waard. Het kan buiten wat gezelliger gemaakt worden voor het ontbijt.
Ik heb dit alles ook op het beoordeling formulier gezegd.

Kamertip: Vraag een gewone standaard kamer!!!!
Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank SVV68
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 april 2019 via mobiele applicatie

De uitstraling van d-hotel, strak en modern is mooi, als het je smaak is. Mocht dit niet je smaak zijn, dan raden wij je dit hotel niet aan.
Tuurlijk kom je wel wat kleine dingen tegen, bij ons in de badkamer was er 1 plek waar schilderwerk los liet. Maar dit doet niet afbreuk aan het geheel, ziet er verder goed en netjes uit.
Elk hotel waar ik heb gezeten is er wel iets te vinden.
Het enige minpunt is, dat er geen ramen open kunnen voor wat frisse buitenlucht.

Het ontbijt was uitstekend, voldoende keuze en lekkere broodjes, yoghurt en fruit.

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank PatrickK2794
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
dhotel1, Manager van d-hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 april 2019

Beste,

Hartelijk bedankt voor de fijne woorden.

Prettige dag!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 oktober 2018

Oud en nieuw gecombineerd, oude molen met betonblokken als kamer,grote sauna onder het hotel, heel erg rustig. Goed ontbijt. Mooie plek om te logeren ook als je naar Lille wil. kijk wel naar de aanbiedingen, scheelt enorm.

Kamertip: Rustig hotel.Gemiddelde grote en luxere kamers.
Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank ilonae123
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 oktober 2018

Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen en ook voor meer inlichtingen was de balie heel aangenaam.
De kamer is standaard en zeer strak maar comfortabel.
De wellness was naar mogelijkheden vrij uitgebreid (Stoombad , voetbad , infrarood , zwembad en 2 sauna's) .we zijn hier goed tot rust gekomen.
Minpuntjes : Beetje te donker naar mijn zin en de vochtigheid slaat enorm hard op de betonnen muren die op verschillende plaatsen schimmel vertoond.
Het ontbijt is eerder aan de povere kant. De basis is aanwezig maar helaas niet veel meer.

Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Schoumacker
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 september 2018

Het hotel is een moderne constructie met hoofdzakelijk glas en beton, waarbij oud en nieuw mooi in elkaar worden geïntegreerd. Het personeel aan de receptie is vriendelijk. De kamers zijn ruim met veel licht. De douchecel had iets groter mogen zijn, want nu staat bij het douchen een deel van de badkamer nat.
Het ontbijt was basic; alles was voorhanden, maar de kwaliteit van de voedingswaren kan beter.
Zowel op de kamer als in de rest van het hotel zijn renovatiewerken (bijwerken pleisterwerk, schilderen, enz.) nodig.
Wij hadden bovendien de wellness privé afgehuurd. We betaalden hiervoor 120 EUR/2 uur, wat toch al behoorlijk prijzig is (maar daarvoor heb je wel het voordeel dat je na de wellness gewoon in je badjas terug naar de kamer kunt (en zoals bij een wellness op locatie het geval is, niet meer met de auto terug naar het hotel moet)). We werden tot aan de deur van de wellness gebracht; kregen geen verder uitleg. Het wellness gedeelte is vrij groot aangezien hier ook de behandelingsruimten zijn. Bij aankomst viel ons onmiddellijk op dat er nog niet was schoongemaakt na gebruik door andere gasten (overdag is de wellness publiek geopend), we vonden plastic bekertjes, lege toiletrolletjes, zakdoekjes. Bovendien werkte het stoombad niet. Het water in de ‘zwemspa’ was erg lauw en ook daar werkten bepaalde jets niet. Beide sauna’s waren ok, de bankjes in de infraroodcabine waren nat van andere gebruikers (niet echt uitnodigend). Op de zetels in de relaxruimte waren voetsporen van andere gebruikers.
Toen we de volgende dag bij het uitchecken vermeldden dat we niet tevreden waren, kregen we enkel de vraag of we bij de receptiemedewerker gemeld hadden dat het stoombad het niet deed. Toegegeven dit hadden we niet gedaan, maar 1) indien alles zou zijn gecontroleerd (en schoongemaakt) voordat wij aankwamen & 2) indien we de nodige uitleg van een hotelmedewerker hadden gekregen, zou dit defect ook door het hotelpersoneel zijn opgemerkt. De prijs komt overeen met die voor een privésauna maar de sfeer is er één van een openbare sauna; absoluut geen aanrader!

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ElsI_30
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken