Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Ibis Kortrijk Centrum
Hotels in de buurt
Square Hotel(Kortrijk)
128 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Hotel Focus(Kortrijk)
93 US$
91 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Damier(Kortrijk)
148 US$
144 US$
Orbitz.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
111 US$
94 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Hotel Messeyne(Kortrijk)
179 US$
173 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
154 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Wu Wei(Kortrijk)
112 US$
109 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Bloemenweelde(Kortrijk)
100 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Troopeird Hotel(Kortrijk)
139 US$
Orbitz.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
B&B Het Verloren Gedicht(Kortrijk)(Heel veel waar voor je geld!)
106 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (366)
Beoordelingen filteren
366 resultaten
Waardering van reizigers
85
181
76
16
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
85
181
76
16
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
21 - 26 van 366 beoordelingen
11 december 2016 beoordeeld

Fijn hotel , centraal gelegen en vlakbij 't Station. Gewoon, maar vers en goed koud en warm ontbijtbuffet !!! Aardig personeel. Toevallig was er een festival gaande dat weekend, maar heb daar niet overdreven last van gehad !!!

Kamertip: aan de kant van 't plein
  • Verbleef: december 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Rene B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 november 2016 beoordeeld

De ligging van het hotel is heel handig als je met de trein komt. Ook de winkelstraat met de shopping is heel dichtbij. Het hotel was ook heel proper, buiten dat er geen wcborstel aanwezig was in de badkamer. De kamer zelf had uitzicht op de winkelstraat, maar geluidsoverlast hadden we zeker niet en de kamer was ook niet klein. Het ontbijt was ook heel uitgebreid, van broodjes tot fruit en van cornflakes tot pannenkoeken! De service was ook vriendelijk en wou meteen onze koffer aan de kant houden tot onze kamer klaar was.

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank yanawets
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 november 2016 beoordeeld

met een Ibis hotel verwacht je meestal een redelijk basic kamer - toen we ingecheckt hadden en op de tweede verdieping arriveerden trokken we de deur open...we vielen bijna van ons sokken - hoe groot !!!! hier kan je 2 misschien wel 3 tweepersoonsbedden in krijgen - geen beklemmende claustrofobische ruimte waar je tegen het bedrand aan loopt als je passeert - de badkamer daar en tegen is dan weer het normale krappe gedeelte van de kamer - wat een beetje jammer is - ik heb in de twee nachten dat ik er sliep zalig geslapen maar aan de voorkant kwam telkens rond 6u30-7u een borstelmachine van de gemeente mij uit mijn slaap halen ... ontbijt was ok - de bar was nog laat open 2u30 ?... sluit misschien zelfs niet eens

Kamertip: kies voor de achterkant - straatkant hoor je borstelmachines een blazers om bladeren te ruimen
  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Jo C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 november 2016 beoordeeld

Dit hotel is prima gelegen in het centrum van deze mooie stad, het personeel is zeer vriendelijk en het ontbijt, zeer uitgebreid, met veel verse produkten, alles zeer goed verzorgd! Mooie kamers, en zeer proper!! dit is een absolute aanrader

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank diane v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2016 beoordeeld

Uitstekend.Personeel is goed toegankelijk en vriendelijk.Tegenvaller een defecte douche deur was vervangen door een douche-gordijn waardoor het douchen wat minder was .Ontbijt is uitstekend.
Goede luchtverversing in de kamer tijdens het slapen.

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank ceeskuypers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maverick-MM, Responsable réception van Hotel Ibis Kortrijk Centrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 oktober 2016

Beste,

Heel erg bedankt voor uw opmerking in verband met uw laatste verblif bij ons.
Leuk dat hebt u ons personeel toegankelijk en vriendelijk vond!

Wat betreft de douche-gordijn, het is alleen een tijdelijkse oplossing in verwachting van de levering of een nieuwe douche deur. Inderdaad het is reeds besteld, deze zal binnen de volgende dagen gefixeerd zijn.

Nogmaals bedankt voor uw feedback.

Tot een volgende keer!

Met vriendelijke groeten,

Maverick Montone
Front Office Manager
ibis Kortrijk Centrum

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken