Reeds eerder gelezen meldingen over netheid kan ik alleen maar spijtig genoeg bevestigen. Als men binnenkomt en er staat een glazen stolp op een tablet die letterlijk vol stof hangt, als je er in zou blazen is het even gedaan met ademen, heb ik al direct mijn bedenkingen. Voor aankomst nette mail ontvangen dat er in de namiddag en avond niemand aanwezig zal zijn en de sleutel klaar zal liggen is onpersoonlijk voor een 1* hotel. Hop trap naar boven en dan is het donker vanaf het tweede gedeelte tot je boven bent, best even de bewegingssensor even aanpassen zeker voor ouder mensen is een goede trapverlichting geen overbodige luxe. Kamer deur gaat stroef open omdat de op de vloer klemt, houten deur even laten bijschuren en probleem is weg. De teddy beer kamer is leuk maar, overal stof op de kasten op de fotokaders. Alle drank in de mini bar is warm omdat de koelkast niet is verbonden met het stopcontact. Bij één van de glazen aan de wastafel kan ik letterlijk het ingedroogde vuil afschrapen. De spetters vanwege het tandenpoetsen van vorige gasten hangt letterlijk links en rechts tegen de muren in de badkamer en op de spiegel, onmogelijk dat dit niet wordt opgemerkt tijdens het poetsen. Mijn vrouw haar bed was gelukkig redelijk comfortabel (rug patiënt) mijn matras is aan vervanging toe wegens doorgelegen. Als het noodzakelijk is om lakens te herstellen, wat ik geen probleem vind, zorg er dan wel voor dat dit mooi gedaan is en leg het herstelde gedeelte dan aan het voeteind i.p.v