Hoogtepunten uit beoordelingen
Lekker eten . Leuk voor kinderen

Erg leuk voor de kinderen en eten is prima Alleen het kinder menu met de kipnuggets was de kip ... meer lezen

Beoordeeld op 11 augustus 2021
Danny V
Zevenhuizen-Moerkapelle, Nederland
via mobiele applicatie
Rustig genieten van heerlijk eten

Een rustig gelegen restaurant waar je lekker ontspannen kunt genieten van eten en drinken. Het eten ... meer lezen

Beoordeeld op 5 juli 2024
Zaunabezoeker
Limburg, Nederland
Lees alle 57 beoordelingen

Beoordeeld op 10 april 2022

Op garnaalkroketten en een croque-monsieur meer dan 30 min moeten wachten. De croque-monsieur was nog koud ook. Terug gedaan en kreeg dezelfde terug nu wel warm en genoeg gekleurd. Maar qua smaak verre van. Garnaalkroketten ook niet echt lekker. Had meer verwacht van zoiets. Interieur binnen mooi en uitnodigend. Je moet zelf gaan bestellen aan de toog en gaam betalen en krijg dan je drank en nr. Ze lopen hierdoor lang rond met je eten op zoek naar je nr. Voor het buitenterras begrijp ik het nog enigszins maar voor binnen echt niet klantvriendelijk. Zijn geld niet waard. Enkel drinken ok.

Datum van activiteit: april 2022
Beoordeeld op 12 oktober 2021

Jammer veel veranderd in die 15jaar dat ik er niet meer ben geweest eten trekt op niks mijn vlees was veel te hard en droog gebakken. Naar de wc kon je ook niet zonder benen breken omdat de trap kletsnat en vol wc papier lag en de vloer beneden stond gevaarlijk glad onder water. En van vriendelijkheid kennen ze hier ook weinig jammer. Dat er zo veel verandert is. Hier zien ze mij niet meer terug.

Datum van activiteit: oktober 2021
Beoordeeld op 11 augustus 2021 via mobiele applicatie

Erg leuk voor de kinderen en eten is prima
Alleen het kinder menu met de kipnuggets was de kip veel te droog voor een kind. Pannenkoeken pas vanaf 14:30 beschikbaar

Datum van activiteit: augustus 2021
Beoordeeld op 11 juli 2021 via mobiele applicatie

Leuke locatie voor kids, vriendelijke service aan bootjesverhuur! Misschien beter voor tearoom. Want middageten viel wat minder in de smaak... spaghetti vond ik minder, ook meer dan 1u op ons eten moeten wachten. Toen we dit meldden kregen we als antwoord van de serveerder "ik weet, slecht personeel" ... hmmm. Gelukkig hadden we het eten van de kindjes eerder besteld. Het was misschien drukker dan verwacht in de keuken.

Datum van activiteit: juli 2021
Beoordeeld op 18 augustus 2020 via mobiele applicatie

Speeltuintje en go carts voor kids. Voor 6 euro per kind. Eten was zeer hygiënisch en lekker.

Tosti voor kids was niks mis mee,zie foto.

Steak was ook lekker en goed gebakken.

Personeel vriendelijk goede plaatsen om te zitten ondanks corona perikelen

Datum van activiteit: augustus 2020