Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
FindHotel
US$ 164
Aanbieding bekijken
Etrip
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (44)
Beoordelingen filteren
44 resultaten
Waardering van reizigers
32
9
2
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
32
9
2
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 44 beoordelingen
Beoordeeld op 3 november 2021

Dit hotel is een goede keuze. Je komt binnen en denkt waar ben ik terecht gekomen, maar je wordt ontvangen door een vriendelijke mevrouw die je later nog overal tegenkomt, bij het ontbijt, in het cafe etc. De kamer gouden carolus nr 21 was een mooie kamer, grote inloopdouche, en in de ijskast lagen 2 gouden carolussen klaar. In de badkamer is alles voorhanden, zeepjes,douchegel etc. De locatie is top, dicht bij het strand. Het ontbijt is top, vele zelfgemaakte producten, het zelfgemaakte brood is overheerlijk. De parkeergarage van het hotel is betaalbaar en dichtbij, wel een beetje klein, maar het is te doen. Wij komen zeker terug, wil je s avonds eten in het restaurant cafe het botteltje vergeet dan niet te reserveren, want dit cafeetje restaurant is zeer gegeerd bij velen.

Datum van verblijf: november 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank crazyding
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 september 2021

Wanneer je het hotel binnenkomt overvalt je de vraag : waar ben ik terechtgekomen ? De inkom is immers smal, vrij donker en oogt niet klantvriendelijk. Maar de ontvangst is hartelijk en de kamer ruim, mooi en rustig. Fijne badkamer met grote inloopdouche. Kleine attenties als leuke toiletartikelen, een gratis biertje en bierkaartjes van de brouwerij (die de kamer naam gaf) maken de ervaring perfect.
Het ontbijt is meer dan voortreffelijk met keuze naar ieders wil.
Moesten alle hotels aan de kust maar zo zijn...

Kamertip: Niet te veel de Caroluskamer reserveren aub, zodat wij terug een kans maken om er in te slapen.
Datum van verblijf: september 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank patdiver
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2021

Heel fijn verblijf tijdens de zomer van 2021. We verbleven in een ruime, moderne en nette familiekamer. Toplocatie: op luttele afstand van het strand én van het centrum van Oostende. Er is een goede bakker en een leuk Italiaans restaurant vlakbij, om het eigen restaurant niet te vergeten. Ook het ontbijt was volledig af. Vreemd dat dit hotel officieel slechts drie sterren verdient. Wij komen hier zeker terug!

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank FIEN29NOV1978
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 april 2021 via mobiele applicatie

Vriendelijke ontvangst. Grote, ruime kamer met badkamer, douchekop was wel aan vervanging toeJe kon ook dineren. Uitgebreid ontbijt. Ligt op stapafstand van het strand. Dicht bij het centrum. Was er gezellig vertoeven.

Datum van verblijf: februari 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank desmetvuylsteke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 maart 2021

Absolute aanrader.
Wij hadden kamer Duvel, heel ruim met plaats voor tafel en 2 zetels. Achterkant gebouw dus heel rustig.
Mooi ngericht. Ruime badkamer.
Koelkast met 2 biertjes en flesje water van het huis.
Garnaalkroket, asperges en ontbijt waren heel lekker.
Vriendelijke ontvangst.

Datum van verblijf: maart 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Leenreist
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken