Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 75
Expedia.com
US$ 84
Word beloond met One Key
Vio.com
US$ 62
Hotels.comUS$ 84
PricelineUS$ 75
Agoda.comUS$ 110
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (271)
Beoordelingen filteren
271 resultaten
Waardering van reizigers
77
108
51
23
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
77
108
51
23
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 271 beoordelingen
Beoordeeld op 16 februari 2022

We kregen de code van de voordeur en wificode (gratis) op voorhand, toekomen ging met andere woorden vanzelf (zelfs zonder checkin). Het hotel is rustig gelegen en dichtbij het Zeeheldenplein en Wapenplein. Zeer rijkelijk ontbijt! Over het algemeen prijs/kwaliteit perfect wat je ervan kan verwachten.

Er viel eigenlijk niet meteen iets tegen, maar ik ga toch een paar dingen meegeven. De twee aparte matrassen op de lattenbodem durven al wel eens te verschuiven, als koppel is dat ietwat vervelend maar niet onoverkomelijk. De badkamer is netjes en van alles voorzien, maar je moet wel zelf de ideale temperatuur regelen (geen mengkraan).

Datum van verblijf: februari 2022
1  Bedank 712kimv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 januari 2022

Buitenkant ok
Binnen verloren glorie - triestige kamer - onverzorgd - randen van oud meubilair zichtbaar - badkamer triestig bad vertoonde een grote roest scheur

Ontvangst: vriendelijk de kamer was onverwarmd idem badkamer

Ontbijt het essentiële dat men kan verwachten - meer niet - pistolet onaantrekkelijk - kaas pover - yoghurt op vraag - 1 soort brood ..
Bediening pirma

Kamertip: mijn commentaar is voldoende wij komen niet meer
Datum van verblijf: januari 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank vlfra
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 oktober 2021 via mobiele applicatie

Na problemen op een ander hotel. Zeer goed geholpen door het personeel van Hotel Louisa.

Ze hadden normaal geen kamer vrij, toch hebben ze er alles aangedaan om ons te slapen te leggen. Waarvoor een dikke pluim.

Kamer was inorde alsook de badkamer. Ruim en uitgebreid ontbijt!

Perfecte prijs kwaliteit.

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank 308franckw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 augustus 2021

250 euro voor 2 nachten om in een vuil krot door te brengen. Meer valt hier niet over te zeggen m. Muren vol bloed van dood geklopte muggen. Kamer piepklein met vuile vloerbedekking. Zelden dat ik zoiets gezien heb. Nooit meer.

Ik vraag mij af of hier niet veel nepbeoordelingen bij zijn.

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Bea19623001
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 februari 2021 via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke ontvangst, prachtige inkom hal en vernieuwde bar.
Onze kamer was vroeger klaar.
Wij hadden kamer 23. Kamer mer deur recht tegenover de lift. Een kamer met veel passage en dus zeer veel lawaai. Deuren die dicht geslagen worden, krakende trappen en gepraat. Isolatie voldoet niet aan de wensen.
De kamer was proper. Bedden mooi opgemaakt en borden en bestek stonden klaar. Jammergenoeg waren er wel verborgen plekken aanwezig om de kastjes.
De bedden zijn ZEER zacht, voelen aan als een halve trampoline.
Dankzij het vriendelijke onthaal en de goede locatie geeft ik dit hotel toch graag 4 sterren.

Datum van verblijf: februari 2021
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank lanabelgium
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken