Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 70
Expedia.com
€ 70
Volledig restitueerbaar voor zo 3 mrt.
Word beloond met One Key
Hotels.com
€ 67
Volledig restitueerbaar voor zo 3 mrt.
Word beloond met One Key
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (73)
Beoordelingen filteren
73 resultaten
Waardering van reizigers
4
5
13
11
40
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4
5
13
11
40
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 73 beoordelingen
Beoordeeld op 22 oktober 2023

Onvrienelijke ontvangst. Ontbijt minimaal. Erbarmelijke parking een paar straten verder die 20euro kost. Te kleine lift. Badkamer zeer klein. Wc is bijna tegen de douche geplakt. We hadden een onveilig gevoel. Enig pluspunt is de ligging. Dit hotel is geen aanrader.

Kamertip: Lees goed de reviews
Datum van verblijf: oktober 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Michel W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 september 2023

Ontvangst was vriendelijk. Kamer erbarmelijk. Single room in een uithoek. Geen WiFi op deze kamer . Onsmakelijke geur (‘natte hond’). Douchekop kon niet worden opgehangen,… op dat moment niet gereageerd want wilde mij niet opjagen tijdens mijn enige vakantie-driedaagse. Ik heb er zelfs maar 1 nacht geslapen ipv de geboekte twee nachten. Nadien wel gereageerd maar een standaard antwoord teruggekregen en zelfs een verwijt dat ik maar moet reageren want het zit blijkbaar in mijn karakter. Straffe uitspraak en service. Ik raad dit hotel, ondanks de zeer goede ligging, dus af

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Journey46679845243
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 oktober 2022

Slechtste hotel ooit! Vieze en vuile kamers, bed is zeer vies, douche met schimmel en vol haren. Ontbijt is niet te doen en onvriendelijkste dame dat je jezelf kunt voorstellen, gratis wil ik zelfs niet meer terug gaan. Na een nacht in dat bed was ik vies van mezelf!

Kamertip: Blijf er weg...
Datum van verblijf: oktober 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Rudi B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Alpha Hotel, Eigenaar van Alpha Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2022

Geachte,

het spijt ons dat uw verblijf niet naar wens is verlopen. Helaas hebben wij tijdens uw verblijf niets mogen vernemen van uw ongenoegen, wat het dan ook onmogelijk maakt om eventueel in te grijpen. Over de netheid hebben wij echter wel onze twijfels, aangezien wordt samengewerkt met een firma die voor heel wat hoog aangeschreven hotels werkt.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2022 via mobiele applicatie

Hotel was oud en oubollig, kamer was schoon maar geen aanrader.
Voor 1 nacht te doen.
Is echt aan renovatie toe.
Hotel zit wel op een mooie plek in het centrum en op loop afstand van het strand.
Garage waar je auto geparkeerd staat is een krot.
Volgende keer zoeken we een ander hotel

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank mario r
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Alpha Hotel, Eigenaar van Alpha Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2022

Geachte,

er zijn heel wat kamers die al werden gerenoveerd. U koos echter voor de goedkopere budget optie. Wij raden u aan om in de toekomst goed na te lezen wat u boekt.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 april 2022

We konden in onze kamer die te heel klein is. in de lift was ook amper te geraken en niet veilig door de ouderdom van de lift. de kamer was vies vuil vettig. Personeel zeer onvriendelijk 😭 ik was bang voor ratten

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Fjcuciguc
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Alpha Hotel, Eigenaar van Alpha Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2022

Geachte,
wij kunnen helaas niet achterhalen wie u bent. Wat het ook moeilijk maakt om uw review te verifiëren. Wij raden u aan om in de toekomst uw mening te geven als een volwassen mens, en niet anoniem achter een gordijn.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken