US$Ā 75
US$Ā 81
Volledig restitueerbaar voor zo 10 dec.
ZenHotels.com
US$Ā 73
Hotels.comUS$Ā 81
PricelineUS$Ā 75
Vio.comUS$Ā 75
Beoordeeld op 3 januari 2019 via mobiele applicatie

Ik heb geen positief woord te vertellen over ons verblijf! Smerige kamer, remspoor in de wc, totaal niet de kamer die online wordt voorgesteld! Slecht bed, lawaai van ventilatie midden in de nacht, gaten in plafond, muur kapot, vuile plekken overal,tv werkte niet,... een enorme domper op onze oudjaarnacht! Om 7u smorgens wakker van de ellende en vertrokken!! De naam ā€˜hotel’ absoluut niet waardig! Een budgethotel is nog beter dan dit! En dan ook nog veel betaald voor deze nacht! Gewoon verschrikkelijk!!!! Ga er niet naartoe!! Zelfs voor 1 nacht is dit echt niet oke! Enorm telleurgesteld en jammer dat we onze eerste nacht van het jaar zo zijn moeten ingaan... schandalig!

Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 15 november 2018 via mobiele applicatie

Vreselijk hotel. De kamer was smerig (schimmel en stof). Bovendien waren er verschillende gebreken (douche kapot, klink, wc die niet doortrekt, licht wat het niet doet). Ook het ontbijt was er karig. De vrouw in de ontbijtzaal was erg onvriendelijk en zelfs nieuwe broodjes halen was nog te veel gevraagd.

Datum van verblijf: november 2018
Beoordeeld op 29 oktober 2018

Geboekt via Hotelmoment. We hadden bevestiging van Hotelmoment en bevestiging van het Hotel zelf. Echter hadden wij niet de originele aankoopvoucher van het Kruidvat. Strookje papier lijkend op een kassabon.
Omdat wij die strookjes niet hadden konden wij eerst na €50 bijbetalen daar overnachten. Personeel wilde ons niet helpen door naar Hotelmoment te bellen. Bleef hamer op die strookjes. Ook na telefonisch contact van Hotelmoment bevestiging dat hij echt betaald krijgt. Nul op het rekest. Nog eens gebeld maar de bedrijfsleider wilde ons niet meer te woord staan.
Plattegrond wild hij ook niet geven en waar we konden parkeren moesten we zelf maar uitzoeken.
Netjes gezegd dat we niet meer terug kwamen.
Heerlijk overnacht in Hotel Prado.

Kamertip: Kijk eerst een goed rond voordat je hier boekt. Er is voor dezelfde prijs veel beter.
Datum van verblijf: oktober 2018
Beoordeeld op 14 oktober 2018 via mobiele applicatie

We hadden wat schrik gezien de voroge beoordelingen maar volledig onterecht. Prima ontvangst, vriendelijk, beschikbaar... Kamer in orde. De infrastructuur is oud en dat zie je maar wel proper en alles wat beloofd wordt op de site is aanwezig.prima bed, badkamer in orde...ook het ontbijt was copieus, a volonte en gevarieerd. Zowel fruit als yoghurt, charcuterie, boterhammen, koffiekoeken...ze hebben duidelijk rekening gehouden met alle voorgaande kritieken. Moest ik opnieuw moeten kiezen, ik keer hier terug.

Datum van verblijf: oktober 2018
Beoordeeld op 3 oktober 2018

Via een site een overnachting gewonnen en de foto's op de site lijken redelijk. Eenmaal aangekomen: overal geurblazers die de muffe oude schimmelgeur proberen te verdoezelen. Kamer: klein, donker, mini badkamer waar je amper naar de wc kan, wc blijft doorlopen, niet proper. Bed ok, maar in de hoeken van de kamer heb je schimmel. Geluidsoverlast van de buren en in de gang (waar er groezelig, vuil tapijt ligt). 's Morgens zet de keuken loeiharde muziek op, waardoor je zeker niet kan uitslapen. Ontbijt erg pover (broodjes waren op en werden niet aangevuld, de sneetjes kaas daarentegen werden wel aangevuld ?), als je niet eerst was had je ook geen yoghurt. Thee kon je niet vragen want er liep niemand rond. Prijs van een mini kamer waar je amper nog rond het bed kon gaan ligt veel te hoog!. Nooit meer!

Datum van verblijf: september 2018