Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“beste bakker van oostende”
Beoordeling van Caruso

Caruso
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Bakkerijen in Oostende
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
29 april 2017 beoordeeld

aanrader topper alles is goed daar je kan er ook ontbijten zeer verzorgd de taartjes zijn niet goedkoop maar erg lekker

Datum van bezoek: maart 2017
2  Bedank Erik H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (212)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

57 - 61 van 212 beoordelingen

26 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker ontbijt. Verser kan niet. Wij namen het uitgebreid ontbijt en zijn zeker niets te kort gekomen. De bediening verloopt een beetje chaotisch maar dat vergeef je hen graag. Kortom: leuk adresje voor een lekker, vers ontbijt.

Datum van bezoek: februari 2017
2  Bedank DorienBaens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 februari 2017 beoordeeld

Zeer toffe zaak,prachige taartjes,hmm,ik kom er als ik "congé" ben,als je in Oostende
bent,daar moet je zijn voor een ontbijt,stijlvolle bediening,een aanrader

Datum van bezoek: februari 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank geert2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Al vroeg op de ochtend krakend verse broodjes en vers geperst sinaasappelsap. Voor de kleine of de grote honger er is voor iedereen keuze

Datum van bezoek: januari 2017
1  Bedank Annick V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 november 2016 beoordeeld

Bijzonder lekkere patisserie, verschillende keuze uit een assortiment broodjes en dan nog te zwijgen van de super lekkere koffiekoeken! Top .

Datum van bezoek: november 2016
2  Bedank Marc D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Caruso bekeken, bekeken ook

 
Oostende, West-Vlaanderen
Oostende, West-Vlaanderen
 

In Caruso geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.