Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 144
eDreamsUS$ 144
Agoda.comUS$ 144
Vio.comUS$ 144
Lol.travel
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (183)
Beoordelingen filteren
183 resultaten
Waardering van reizigers
77
80
19
5
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
77
80
19
5
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 183 beoordelingen
Beoordeeld op 12 juni 2023

Wat een top service!
Bagage vergeten bij vertrek op vrijdag en die zat op maandag al thuis in de brievenbus. Voor de rest was het een heerlijk verblijf. Ontvangst en bediening waren uitermate vriendelijk en voorkomend. We hebben ook heel lekker gegeten. Bedankt aan het hele team. We gaan zeker terugkomen.

Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank MiekeVeu
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 mei 2023

Ik wil graag de ervaring van mijn schoonmoeder delen over Hotel Le Bassin in Oostende, en ik moet zeggen dat het een buitengewoon teleurstellend verblijf was, vooral voor hulpbehoevende personen op leeftijd. Het gebrek aan vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel was schokkend en onaanvaardbaar.

De kamer zelf was een ander teleurstellend aspect. Ondanks dat er specifiek werd gevraagd en betaald om een luxe kamer werd zij op een verdieping geplaatst in een "kleine zolderkamer". Het personeel bood geen verontschuldigingen of oplossingen aan voor dit voorval, ze mocht verhuizen voor enkele nachten, om nadien terug naar de zolderkamer te gaan. Bovendien was de kamer zelf klein en onpraktisch voor iemand met beperkte mobiliteit. De badkamer had geen steunbeugels of andere hulpmiddelen om het veiliger te maken voor oudere gasten, men moest douchen in een bad.

Al met al kan ik Hotel Le Bassin niet aanbevelen aan hulpbehoevende personen op leeftijd of aan iedereen die op zoek is naar een gastvrije en toegankelijke accommodatie. Het gebrek aan vriendelijkheid, onverschilligheid en gebrek aan voorzieningen voor mensen met mobiliteitsproblemen maken dit hotel een ongeschikte keuze voor een comfortabel en zorgeloos verblijf. Ik zal hier zeker niet meer terugkeren en ik raad anderen aan om elders hun accommodatie te zoeken. Zeker omdat het personeel zelf heeft gevraagd om niet meer terug te komen. "Mensen op leeftijd geven geen goede indruk bij de andere gasten..."

Datum van verblijf: mei 2023
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank MarcR2006
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 november 2022 via mobiele applicatie

De lobby en gemeenschappelijke ruimten zijn nieuw en modern. De kamer (203) was tijdloos en ruim met zicht op de koer. Badkamer was nieuw. Het getik van de ijzeren scharnieren van het zonnescherm boven de koer, heeft me door de wind een halve nacht wakker gehouden. De matras is hard en de schoonmaak van de badkamer moest beter voor een 3 sterren hotel.
De service was druk/haastig maar wel oprecht sympathiek en vriendelijk. De uitzaal was een pareltje en het uitgebreide verse ontbijt zou ik elke dag kunnen eten. Nog een service pluspuntje: een paraplu in de kleerkast en 4 heel goede kussens op het bed. Van stadgeluiden heb je aan de achterzijde helemaal geen last. (Als de eigenaar nu nog een rubber tussen de zonnescherm scharnieren wil hangen 😉, zou ik terugkomen. Goede uitvalsbasis tegenover het station, naast de winkelstraat en de haven. 👍

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 772christeld
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 september 2022

Wij verbleven hier voor 2 overnachtingen en hadden een kamer langs de achterzijde van het hotel, zoals door ons gevraagd. Veel uitzicht heb je hier niet, maar wij houden eerder van een rustige kamer. De kamers vooraan gelegen hebben dan wel een mooier uitzicht, het passerende verkeer zal je er moeten bijnemen. De kamer was meer dan ruim genoeg voor ons, alsook de badkamer waar een ruime inloopdouche aanwezig was. Elke dag verse handdoeken als je dit wenst. Ook was er een gratis kluisje en mini-koelkastje aanwezig.
Het ontbijt...... wie hier wat op aan te merken heeft... daar is iets mis mee. Werkelijk alles wat je kan wensen bij een ontbijt is hier aanwezig. En alles heel netjes gepresenteerd en proper!
Personeel heel vriendelijk en gedienstig.
Je kan in dit hotel half pension nemen. Wij deden dit niet aangezien we graag een beetje op verkenning gaan en onderweg iets eten.
We genoten op de eerste avond wel van een kaasplankje met een lekker biertje in de bar van het hotel. Ook hier weer alles goed verzorgd.
Het kaasplankje en de biertjes kwamen met de nodige uitleg qua herkomst en bijzonderheden, gepresenteerd door een jonge dame die hierin gespecialiseerd is. Zeker een aanrader en leuk om te doen!
Wij komen graag een keer terug!

Kamertip: De kamers achteraan zijn rustiger gelegen.
Datum van verblijf: september 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank moniquedebruijne
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 augustus 2022

Na enkele keren "aan de andere kant van het Casino" gelogeerd te hebben, deze keer gekozen voor dit hotel op de Visserskaai.
Je hebt uiteraard iets meer stadslawaai (je zit nu eenmaal in het centrum en wij hadden kamer op 1ste verdieping), maar zeer goede (relatief kleine) kamer met uitstekende bedden en grote inloopdouche.
Zeer vriendelijk personeel !
Is zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: augustus 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Daniel S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken