Wij verbleven hier voor 2 overnachtingen en hadden een kamer langs de achterzijde van het hotel, zoals door ons gevraagd. Veel uitzicht heb je hier niet, maar wij houden eerder van een rustige kamer. De kamers vooraan gelegen hebben dan wel een mooier uitzicht, het passerende verkeer zal je er moeten bijnemen. De kamer was meer dan ruim genoeg voor ons, alsook de badkamer waar een ruime inloopdouche aanwezig was. Elke dag verse handdoeken als je dit wenst. Ook was er een gratis kluisje en mini-koelkastje aanwezig.
Het ontbijt...... wie hier wat op aan te merken heeft... daar is iets mis mee. Werkelijk alles wat je kan wensen bij een ontbijt is hier aanwezig. En alles heel netjes gepresenteerd en proper!
Personeel heel vriendelijk en gedienstig.
Je kan in dit hotel half pension nemen. Wij deden dit niet aangezien we graag een beetje op verkenning gaan en onderweg iets eten.
We genoten op de eerste avond wel van een kaasplankje met een lekker biertje in de bar van het hotel. Ook hier weer alles goed verzorgd.
Het kaasplankje en de biertjes kwamen met de nodige uitleg qua herkomst en bijzonderheden, gepresenteerd door een jonge dame die hierin gespecialiseerd is. Zeker een aanrader en leuk om te doen!
Wij komen graag een keer terug!