Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zonder twijfel het beste hotel aan de Belgische kust,super vriendelijk onthaal (Liselot) Super gevarieerd ontbijt,Junior Suite zicht op zee...Top badkamer...Douche en bad Super propere kamer,super service. Super lounch en bar service Zeker voor herhaling vatbaar!!
Datum van verblijf: juni 2024
Een super goed hotel. Ik doe dit al 4 jaar in de zomer met mijn kinderen. Heel lekker ontbijt en direct aan het strand. Een perfecte ligging.
Service
Dit bedrijf gebruikt tools van Tripadvisor (of van een officiële partner voor beoordelingen verzamelen) om gastenbeoordelingen, waaronder deze, te stimuleren en te verzamelen.
Stel gloesje een vraag over C-Hotels Andromeda
Zeer vriendelijk personeel. Propere (bad)kamer. Wellness goed. Uitgebreid ontbijt. Kort bij het strand. Aanrader.
Stel Lucenkids een vraag over C-Hotels Andromeda
Super hotel Tof personeel van de receptie , de bar, het ontbijt het poets team alles TOP we gaan zeker terug
Stel martinekerkhofs76 een vraag over C-Hotels Andromeda
Geen andere woorden voor. Ik kan geen enkele slechte reactie schrijven want er zijn er gewoon geen. Aanrader voor iedereen! Beste hotel van Oostende!
Stel GerryL143 een vraag over C-Hotels Andromeda
Escape50278871128
Tremelo, België
Beoordeeld op 23 augustus 2024 via mobiele applicatie
Ik heb een geweldig verblijf gehad in C-hotels Andromeda in oostende. De junior suite met zeezicht was fenomenaal mooi en heel ruim. Ook een prachtige badkamer en een goed groot bed. De bar was gezellig en variabele drankjes. Het ontbijt was zeer uitgebreid. Voor ieder wat wils. De wellness was goed onderhouden en verschillende accomodaties. Het was fijn dat er ook uren waren wanneer er geen kinderen toegelaten zijn. Het personeel was super vriendelijk en gedienstig. Ik ga zeker nog eens terugkomen hier. Het is zijn geld meer dan waard!
Reistype: Reisde alleen
Stel Escape50278871128 een vraag over C-Hotels Andromeda