PricelineUS$Ā 170
Orbitz.comUS$Ā 170
Agoda.comUS$Ā 170
eDreamsUS$Ā 170
Beoordeeld op 17 september 2023

Jammer van de bedden die gescheiden worden als je even omdraait,ik had graag een twee persoons matras gehad,ook de mensen die op meeting komen en het ontbijt gebruiken,zou het wel aan te raden zijn om deze personen op een aparte ruimte te voorzien,ze nemen onze plaatsen af en meestal zijn ze nogal rumoerig

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 15 september 2023

Super hotel, alles was op en top, zalige wellness, een zeer uitgebreid ontbijt, alles wat je kon bedenken was er, zeer vriendelijk personeel, top terras/bar, op de kamer was ook niets op te merken, goede matras

Datum van verblijf: september 2023
Beoordeeld op 1 september 2023

Mooie kamers en een zeer uitgebreid ontbijt buffet.
Overal voldoende ruimte om je ding te doen.
Het personeel is ook zeer vriendelijk en hulpbereid.
De ligging is perfect, aan het strand en op wandelafstand van het shoppingcentrum.

Beoordeeld op 1 september 2023

Lieve attentie van het hotel doet toch elke keer weer goed als je binnen komt in je kamer. Mijn verjaardag wordt elkaar 'gevierd' in het hotel met een heerlijk doosje pralines. Tel daarbij op dat de kamer tiptop in orde is, het ontbijt voortreffelijk en ook het weer deed goed mee. Perfect!

Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 28 augustus 2023

Zeer mooi en luxueus hotel, heel goed gelegen, excellente parkingaccommodatie. Personeel heel vriendelijk en heel behulpzaam.
Mooie bar met ruime keuze.
Zeer uitgebreid en kwaliteitsvol ontbijt.
Uitgebreide wellness en fitness.
Wel prijzig, maar zijn geld waard.