eDreams
Priceline
Orbitz.com
Beoordeeld op 18 september 2023

Alles was weer ok in hotel Ostend.Ik heb toch een opmerking over het avond eten,dat is toch achteruit gegaan tegen over een paar jaar geleden.Zeker de vis die maar gewoon afgekookt is en niet lekker is.Anders geen opmerkingen .

Beoordeeld op 17 september 2023

Zoals de vorige keren waren we zeer tevreden met alles: de kamer ,het personeel , de reinheid ,het eten , de ligging en de vriendelijke dienstvaardigheid van de receptie.
We komen volgende maand al terug!

Kamertip: Reserveer tijdig, het hotel wordt zeer veel gevraagd.
Beoordeeld op 15 september 2023

Zeer goed hotel. Prijs/kwaliteit in orde. Lekker eten en voldoende. Gunstig gelegen, kort bij het strand en bij het centrum. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Poetsen van de kamer was minder, vermoedelijk door de drukte. Bij aankomst lag er een glasscherf op het bed, een haarspeldje op de grond en een lege verpakking van medicijnen op de stoel. Dit zou niet mogen gebeuren! Daags nadien opnieuw glas op het bed. Poetshulp hier attent op gemaakt. Het hoefde niet maar ze is opnieuw komen stofzuigen en ons bed opnieuw opgemaakt. Eerste keer dat we dit voorhadden.

Beoordeeld op 12 september 2023

Prachtige mooie gerenoveerde grote kamer. Mede door de symphatieke en vriendelijke ontvangst aan het onthaal voelen wij ons er steeds weer thuiskomen! Met half pension kan je genieten van een heerlijk koud en warm buffet, drank inbegrepen.
Tot de volgende keer,
Michel en Nancy

Kamertip: Fietsenstalling en aangrenzende parking is een pluspunt
Datum van verblijf: augustus 2023
Beoordeeld op 6 september 2023

De 1ste indruk bij mijn intrede in het hotel was toch wel imposant. Een grote balie met erg gezellige wachtruimte en ruimte om een boek te lezen. De ontvangst in het hotel was zeer professioneel en vriendelijk. Het inchecken verliep correct en erg vlot. De zaal waar het ontbijt en lunch/diner werd geserveerd was erg groot en comfortabel ingericht. Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid en er werd ook rekening gehouden met mensen die bvb suikervrij.... aten. Rolstoelgebruikers hadden ook meer dan voldoende ruimte om zich te bewegen en zich te behelpen aan het buffet. De hotelbar was gezellig ingericht en de kamer die ik geboekt had bood meer dan voldoende ruimte, was erg proper en bood meer dan voldoende comfort. Kortom:het hotel is een echte aanrader.

Reistype: Reisde alleen