Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.com150 US$
Hotels.com150 US$
Priceline136 US$
eDreams119 US$
Travelocity150 US$
Orbitz.com150 US$
alle 12 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (164)
Beoordelingen filteren
164 resultaten
Waardering van reizigers
133
26
4
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
133
26
4
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 164 beoordelingen
Beoordeeld op 28 september 2021

We hebben hier een overnachting geboekt en waren ontzettend tevreden met onze keuze. De eigenaars zijn vriendelijk en laten je al vanaf de aankomst welkom voelen. De kamer was heel ruim, comfortabel en net. Ook goede douche. Naast de kamer was ook het ontbijt geweldig. Verse en lokale producten. Erg lekker en mooi gepresenteerd. De B&B ligt ook nog eens in een mooie wijk in Oostende. Absolute aanrader.

Datum van verblijf: september 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank jjverhelst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2021

Dit was een zeer aangenaam verblijf!
Onze kamer was piekfijn in orde en de uitbaters zijn super vriendelijk. Het ontbijt werd op de kamer geserveerd wegens Corona: mooi verzorgd, locale producten en met liefde geserveerd. Een echte aanrader.

Datum van verblijf: mei 2021
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jwelle736326
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2021

Wij waren in deze niet-evidente COVID-tijden te gast in de Villa Les Paquerettes, en we hebben genoten! De woning is gelegen in een rustige wijk, maar toch dicht bij het strand en het centrum. We logeerden in de dakstudio, waar we uitkeken over de omliggende daken en gebouwen, en het gezelschap hadden van langsscherende en nestelende vogels van allerlei pluimage. Een unieke ervaring. De woning is zeer smaakvol ingericht. We werden gastvrij ontvangen, en genoten 's ochtends van een uitgebreid maar vooral ook zeer verzorgd en lekker ontbijt. Een absolute aanrader, met de waarschuwing dat de trap naar de dakstudio behoorlijk steil is, dus niet geschikt voor wie minder goed te been is. Maar ook de kamers op de lagere verdiepingen zagen er erg verzorgd uit. Doen!

Datum van verblijf: april 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank e-lanx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 oktober 2020

Een paar jaar geleden waren we reeds te gast in deze prachtige B&B in Oostende. We hebben er opnieuw van genoten. Supervriendelijke eigenaars, mooie kamers, TOP ontbijt met regionale producten, niet ver van het strand en het centrum. Konden zelfs onze fietsen binnen parkeren, wat niet evident is in zo'n prachtig herenhuis. Kortom, een geslaagd weekend. Een echte aanrader als locatie om het prachtige Oostende te ontdekken.

Datum van verblijf: oktober 2020
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank brusp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2020

We hadden een propere en ruime kamer ter beschikking voor twee personen. Het waren ook zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters, die veel moeite staken in een lekker ontbijt met streekproducten. Inchecken ging normaal gezien pas vanaf 14.30 uur, maar toch was onze kamer om 11 uur al klaar. Een aangename ervaring.

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 424.741
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken