Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (149)
Beoordelingen filteren
149 resultaten
Waardering van reizigers
32
50
37
18
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
32
50
37
18
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 149 beoordelingen
Beoordeeld op 3 september 2023

Nog nooit zo een tegenvaller gehad!
Eerst een onvriendelijke ontvangst. Wij hadden een luxekamer gereserveerd maar luxe was ver te zoeken.
De kamer rook muf,gordijnen had onderaan schimmel, douchekraan werkte niet naar behoren.....
Het hele hotel gaf een afgeleefde indruk.
Het ontbijt was ook een ramp,broodjes en koeken kwamen precies rechtstreeks uit een plastic zak van een warenhuis, spek,eieren en andere dingen die warm zouden moeten zijn waren gewoon koud.
Toen we in de eetzaal met andere gasten spraken had iedereen dezelfde opmerkingen.
Bij het uitchecken waren de 2 koppels voor ons tevens ook hun beklag aan het doen,maar het personeel reageerde er gewoon niet op( ik denk dat ze het mss alle dagen verscheidene keren moeten aanhoren)

Gelukkig was het maar voor 1 nacht.
Zeker GEEN aanrader!
Zelfs nog niet 1 ster waard!

Kamertip: Gewoon wegblijven of aanvaarden dat het zeker geen 3 sterren waard is.
Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Tour48044118706
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 augustus 2023

heerlijk hotel met een vriendelijke ontvangst ,perfect gelegen aan zee ,ook niet zo ver van bij station.Het ontbijt is overheerlijk met verse salades ,fruit ,broodjes en ... dessert met lekker koffie. heel nette verzorgde kamers .

Kamertip: Een hotel dat op een perfecte locatie ligt om Oostende te bezoeken .Met een glimlach wordt je ontvangen !we keerden al 3 keer terug...
Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank kaath18
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 juli 2023

Hotel kwa ligging is uitstekend, ontbijt is goed veel variatie, kamers zijn proper , klein beetje slecht geïsoleerd denk ik ,bv je hoorde u boven buur , tv op de kamer was niet zo goed zeer slecht beeld tv bleef het beeld regelmatig hangen , je had ook maar 3 zenders , kan misschien eens aan gewerkt worden.dan Wellnes hebben we niet kunnen doen moet op voor hand reserveren en als je maar om 15u op je kamer mag ,ja dan gaat dat niet
ontbijt was zeer goed .

Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Bvtina
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 juni 2023

Dat dit nog kan in 2023. Matrassen waar de springveren doorzitten. Om op toilet plaats te nemen moet deur blijven openstaan. TV werkt niet en dit in alle 3 de kamers die we boekten. Ontbijt was Ok niets meer. Buffet wel opeengepropt in een hoekje.

Kamertip: Standaard kamers zijn niet meer van deze tijd
Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Inspire16660806867
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 januari 2023

Wij hadden een deluxe kamer voor 4 personen, ideaal met kinderen aangezien er een aparte slaapkamer met stapelbed is voor de kinderen. Volledig vernieuwd kamer met ruime badkamer met douche en bad.
Ontbijt was een goed standaard buffet. De ontbijtruimte mag wel eens gerenoveerd worden wat de beleving aangenamer zou maken. Minpuntje het brood leek me niet super vers.

Datum van verblijf: januari 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank KarolienD_13
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken