US$Ā 131
Agoda.comUS$Ā 132
eDreamsUS$Ā 131
Vio.comUS$Ā 132
Beoordeeld op 9 mei 2021 via mobiele applicatie

Ongelooflijk dat deze would-be b&b goede recensies krijgt!
Het is een samenraapsel van koterijen, het ruikt er naar niet zo verse vis/ oesters en het is belachelijk duur voor wat het is.
De kamers zijn goedkoop ingericht, de wellness is ronduit vies met een vuile rand in de jacuzzi, het grote dak van hun koterij bestaat uit oude en verweerde asbest. Levensgevaarlijk!
Vriendelijk zijn ze wel, maar ze leveren ondermaatse producten voor een te dure prijs: hun visschotel was een samenraapsel van niet-verkochte en dus niet zo verse producten uit hun winkel, smakeloos. Ook het vispannetje proefde naar niets maar rook naar oude vis.
Verder vinden we het ook getuigen van een totaal gebrek aan respect voor de klanten dat ze openblijven tijdens ā€˜renovatiewerken’.

Datum van verblijf: mei 2021
Beoordeeld op 27 mei 2019

Heel mooie B&B. Super vriendelijke ontvangst. We hadden de kamer "kreeft", die was super mooi. 's avonds hebben we met twee genoten van een zeevruchtenschotel. We gaven aan dat we heel graag oesters eten en er werd direct gezegd dat ze er dan een paar extra gingen bijleggen, heel fijn! De wijn bij de schotel was ook erg lekker. Je kan rond de oesterput een aangename wandeling maken, wat wij ook leuk vonden. Toch heeft de B&B enkele minpuntjes: Als je in de kamer was, kon je de mensen in de andere kamer horen praten. De koffie bij het ontbijt was ook niet heel erg lekker en de machine was niet zo simpel om mee te werken. Verder lagen er eitjes bij het ontbijt, maar de eierkoker stond nog niet aan, dat duurde dan een tijdje voor je een eitje kon koken. Het ontbijt was basis, niet heel erg uitgebreid.
Toch vinden we deze B&B een aanrader. Leuk interieur, zeer goed bed, sympathiek meisje dat ons een rondleiding gaf en heel erg lekkere zeevruchten!

Datum van verblijf: mei 2019
Beoordeeld op 12 december 2018

Mooi ruime kamer met vol ingerichte badkamer, alles netjes en proper.
Je vind er volledige rust, een basic ontbijt met volle zelfbediening.
Een geweldige gastvrouw met veel zin voor humor en prachtige levensverhalen.

Kamertip: Is de enige b&b in Belgiƫ met eigen oesterkwekerij. Er is zelfs kamer met apart kinderkamer met 2 bedden en babybedje.
Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 2 april 2018

Afgelopen paasweekend met 8 man de hele B&B afgehuurd. Het ziet er superleuk uit en is allemaal netjes op orde. Kamers zijn allemaal van prima kwaliteit en schoon. Tevens waren de eigenaren supervriendelijk. Goede tip gekregen voor een restaurant in de buurt en hebben daar heerlijk gegeten. Oostende centrum en strand is binnen 10 min met de auto te bereiken, parkeren erg goedkoop vergeleken bij de randstad in Nederland. Ontbijt stond elke dag stipt op tijd klaar en er was hele ruime keuze. Hoop verse broodjes, verse croissants, vers brood en een ruime keuze uit zoet en hartig beleg, melk, appelsap, sinaasappelsap, vers fruit en een goed koffieapparaat met echte bonen. Kortom wij raden deze B&B zeker aan!

Datum van verblijf: april 2018
Beoordeeld op 25 februari 2018 via mobiele applicatie

Via wonderbox b&b geboekt bij oesterhoeve. In de brochure stond dat de b&b bij de haven van Oostende lag maar daar is niks van aan. Ontvangst was koel. Een jong meisje leide ons naar de kamer via een onverzorgde middenkoer en dat was het. De kamer was wel ok alleen is er veel lawaai s nachts. De visschotel die we hadden gereserveerd voor 19u stond al gereed op tafel om 18u. Het ontbijt s morgens was heel sober. Er was enkel kaas. Geen eitjes, geen vlees en koffieapparaat dat om de haverklap defect was waarna je weer iemand moest gaan zoeken. De fles cava die ook in de wonderbox vermeld staat hebben we nooit ontvangen, kortom het is een dure b&b om snel te vergeten.

Datum van verblijf: februari 2018