Kristel D

Topligging

Beoordeling van Hotel Mercure Oostende
4,0 van 5 bollen24 sep 2023 beoordeeld
2x overnacht. Fijn hotel in het centrum van Oostende. Vlakbij de dijk en vlakbij winkelstraten. Propere kamer, vriendelijke personeel. Ruime keuze bij ontbijtbuffet. Enige nadeel vind ik de kleine lift voor zo een groot hotel. Geen parking.
Datum van verblijf: september 2023
0.9 km van Hotel Mercure Oostende
Aan het strand
Meer hotels in Oostende bekijken
Beoordeeld op 8 september 2023

Op 29 juni had ik een overnachting via de app Booking gemaakt. Dit werd online betaald via Booking zelf.
Echter bij aankomst laten ze mij weten dat ik toch nog moest betalen. Ik reageer verbaast maar betaal toch opnieuw.
Enkele dagen na mijn verblijf kijk ik dit na en kom ik tot de constatatie dat ik 2X had betaald voor mijn verblijf. Ik neem contact op en krijg doodleuk te horen dat hun boekhouding dit inderdaad al had opgemerkt. Ze garanderen mij dit terug te betalen binnen de 2 weken. 3 Weken laten had ik nog steeds niets ontvangen. Ik neem opnieuw contact op. Nu krijg ik te horen dat ze dit 3 dagen geleden echt hadden terug betaald en ik max nog een weekje moest wachten. Vreemd maar ok.
Opnieuw 3 weken later en nog steeds geen terug betaling. Telefonisch laten ze mij weten dat dit opnieuw reeds was terug betaald.
4X heeft dit hotel mij bedrogen en belogen en nog steeds heb ik mijn geld niet terug gekregen. Ik vind dit onacceptabel en diefstal. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Kamertip: Buiten de locatie is dit absoluut geen aanrader.
Beoordeeld op 7 september 2023

Gezellig hotel, in het centrum, vriendelijk personeel en de kamers zijn gewoon goed en netjes. In de badkamer is shampoo, conditioner en douche gel aanwezig. Het ontbijt was goed verzorgd, wel wat prijzig.

Datum van verblijf: augustus 2023
Beoordeeld op 19 juli 2023

We hadden gerekend op een uitstekend verblijf, en dat kwam volledig uit!
Kamer en ontbijt voldeden volledig aan onze behoeften, en we lagen ook heel rustig op zich! Plus zeer professioneel personeel!!

Kamertip: Aanrader voor wie eens lekker wil relaxen. Fitness en wellness zijn voorzien Uitstekend ontbijt Professioneel en vriendelijk personeel.
Datum van verblijf: juli 2023
Beoordeeld op 5 juli 2023

We hadden in mei gereserveerd voor 1 overnachting, niet annuleerbaar.
Echtgenote moest enkele weken voor onze overnachting dringend geopereerd aan lumbale discus hernia. Wij vroegen Mercure om onze overnachting te verplaatsen naar september. Dit werd pertinent via mail twee keer geweigerd. Ook al hebben ze gelijk naar de letter van de wet, er is nog zo iets als uitzonderlijke omstandigheden en een beetje goodwill en empathie. Wij kwamen er al vele jaren...

Beoordeeld op 29 juni 2023

Mooie kamers in een aanvaardbare prijsklasse.
Het is er proper en iedereen was vriendelijk zoals het hoort.
Mooie kamers in een aanvaardbare prijsklasse.
Het is er proper en iedereen was vriendelijk zoals het hoort.
We gaan zeker nog eens terug !