Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 112
Hotels.comUS$ 112
PricelineUS$ 99
Trip.comUS$ 112
eDreamsUS$ 99
TravelocityUS$ 112
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (31)
Beoordelingen filteren
31 resultaten
Waardering van reizigers
13
12
4
1
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
13
12
4
1
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 31 beoordelingen
Beoordeeld op 15 maart 2022

Geweldig verblijf met perfecte traditionele afternoon tea, zeker het reserveren waard! Scones supervers en huisgemaakte lemoncurd was heerlijk. We komen zeker nog terug in de zomer nu we een knus hotel hebben gevonden in het centrum.

Datum van verblijf: maart 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank DanaCtje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 juni 2021

Uitstekende communicatie op voorhand met de uitbaters. Perfecte uitleg voor procedure bij het inchecken bij afwezigheid uitbaters. Beetje ouderwetse, maar toch gezellige kamer maar super badkamer. Ontbijt niet overweldigend maar méér dan voldoende. Héél vriendelijke uitbaters. Enkel en alleen voor hen zou je teruggaan. Heel aangename ervaring.

Datum van verblijf: juni 2021
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Cilouvds1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 januari 2021

We zijn hier al meerdere malen klant en zeer tevreden. Altijd heel proper en wij hadden gekozen voor de self-check-in service. We kregen een PIN code per mail na onze online boeking/betaling en hiermee konden wij binnen het hotel. Dit allemaal zonder fysiek contact met het personeel. Perfect tijdens de corona tijden. Alles was naar wens. De locatie is ook niet te overtreffen. Midden in het centrum maar toch mega stil in de nacht door de goed geïsoleerde kamers. Toch nog eens!

Datum van verblijf: december 2020
    • Hygiëne
    • Service
Bedank NS88Meez
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 november 2020

Locatie is geweldig. Uit de deur direct in het midden van het centrum.
En toch super rustig in het hotel. Heerlijk geslapen. Ontbijt was geweldig.
Wij hadden ook in hun lounge/tea-room een warm appeltaart met ijs gegeten, mijn partner een verwenkoffie. Moet toegeven dat dit toch een van de beste was die we ooit hebben gegeten.

Kamertip: Wij hebben zowel aan de straatkant en achterkant van het hotel geslapen. Beide even rustig. Je hoort geen kat in de avond.
Datum van verblijf: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Karlijntje789
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 oktober 2020

Tijdens corona is dit perfect. Niet zoals alle andere massa hotels! Alles heel proper en tip-top in orde. Centrale ligging.. Het meest centraal dat je maar kan zijn in Oostende, dichtbij station, winkels en het strand. Heel fijne week gehad.

Kamertip: Kamer aan straatkant zijn zeer rustig door de goede isolatie.
Datum van verblijf: oktober 2020
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kristel88Rule
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken