Orbitz.com
TravelocityUS$Ā 80
Vio.comUS$Ā 80
TripadvisorUS$Ā 80
Beoordeeld op 20 juli 2023

Heel leuke ervaring, hotel is hip en trendy.
Alles was aanwezig, inclusief fles water, koffie op de kamer. Ontbijt was ruim en heel lekker. Personeel is super vriendelijk en staan altijd met een lach voor je klaar. De netheid valt niks over aan te merken. Het project "Skip housekeeping and plant me a tree" is het levende bewijs dat jullie weten waar jullie met bezig zijn! Top Hotel!

Kamertip: Kom vaker naar hier!
Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde alleen
Camille Verhaegen, General Manager van Upstairs Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juli 2023

Beste Kenny,

Hartelijk dank voor uw reactie.

Super te horen dat u zo genoten hebt bij ons.
Wij hopen u snel terug te mogen verwelkomen bij ons.

Altijd welkom bij ons aan zee

Beoordeeld op 24 juni 2023

Waarschijnlijk het hipste hotel in Oostende. Vlotte on line check-in en check-out. Zeer propere kamers voorzien van alle comfort. Fles water, koffie/thee.
Goede bedden. Mits meerprijs heb je zicht op de helling via een balkon, maar de standaardkamers zijn ruimschoots voldoende voor een nacht.

Datum van verblijf: juni 2023
Camille Verhaegen, General Manager van Upstairs Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 juli 2023

Beste Desiennas,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
Blij dat u genoten hebt bij ons, altijd welkom bij ons aan zee.

Hopelijk tot snel

Beoordeeld op 18 juni 2023

Zeer aangenaam hotel op een ideale locatie.
Nabij strand, casino, winkelstraat, ....
Prachtige, industriƫle, look.
Zeer netjes.
Ontbijt uitzonderlijk lekker en enorm veel, heel lekkere, broodsoorten.
Een aanrader

Datum van verblijf: juni 2023
Camille Verhaegen, General Manager van Upstairs Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juni 2023

Beste,

Super te horen dat u zo genoten hebt bij ons.
Wij hopen u dan ook snel terug te mogen verwelkomen bij ons aan zee.

Altijd welkom, ook voor een ontbijtje als een externe klant.

Beoordeeld op 24 mei 2023 via mobiele applicatie

Leuk industrieel ingericht hotel voor jong en oud. Voor 17.5 euro pp krijg je een zeer uitgebreid buffet als ontbijt. Echt de moeite.
Propere gezellige kamers. Ik werd de eerste nachts 's morgens wel wakker van de muziek van het hotel zelf... Tweede nacht niet meer. Zeer goede locatie.
Wij komen nog terug.

Datum van verblijf: mei 2023
Camille Verhaegen, General Manager van Upstairs Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 mei 2023

Beste Jente,

Hartelijk dank voor uw reactie.

Onze excuses indien u wat last ondervonden hebt van de muziek de 1ste nacht, we geven dit intern zeker nog eens door.

Blij dat u alsnog genoten hebt bij ons, altijd welkom!

Beoordeeld op 3 april 2023

Leuke plek om te verblijven voor koppels met vrienden en gezinnen met jonge kinderen. Het hotel stelt een goed uitgebouwd ontbijtbuffet voor. De dienstverlening is OK en het personeel is zeer vriendelijk. We komen zeker terug!

Datum van verblijf: februari 2023
Camille Verhaegen, General Manager van Upstairs Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 april 2023

Beste Piet,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Wij hopen u snel terug te mogen verwelkomen bij ons.