Hoogtepunten uit beoordelingen
Mooie japanse zen tuin voor zen momentje

Beoordeeld op 22 december 2021
KevinKor
Kortrijk, België
via mobiele applicatie
Mooi

Niet heel groot maar mooi, leuk om even te bezinnen. Kleine rondwandeling over en langs de ... meer lezen

Beoordeeld op 27 augustus 2021
Alain B
Heist-op-den-Berg, België
Lees alle 97 beoordelingen

Beoordeeld op 18 augustus 2022 via mobiele applicatie

We hadden veel gehoord over de Japanse tuin in Oostende. Over dat er een echte Hemelkijker zou rondzwemmen. Vol verwachting daar naar toe, maar helaas na 6 rondjes gelopen en gezocht te hebben, hebben we hem niet kunnen vinden. Het water was erg schoon.

Datum van activiteit: augustus 2022
Beoordeeld op 8 augustus 2022

Deze tuin is zeker een bezoekje waard, mooie zithoekjes, zeer mooie vijver met typische Japanse voetpaadjes. Echt een oase van rust

Datum van activiteit: augustus 2022
Beoordeeld op 22 december 2021 via mobiele applicatie

Aan de rand maar zeker de moeite om eens te doen. Stil en rustig. Een echt zen momentje en mooi onderhouden. Zeker de moeite als de bloeitijd er is.

Datum van activiteit: december 2021
Beoordeeld op 27 augustus 2021

Niet heel groot maar mooi, leuk om even te bezinnen. Kleine rondwandeling over en langs de waterpartij.

Datum van activiteit: augustus 2021
Beoordeeld op 21 oktober 2020

De Japanse tuin moet heel mooi zijn in het voorjaar en de zomer, doch in oktober is het een rustige maar sombere plaats. Toch content dat we het hebben gezien.

Datum van activiteit: oktober 2020