De zeedijk herbergt prachtige eet gelegenheden ,en een lange wandeling zowel aan het strand als op de dijk met de vele winkelstraten is dit een parel tussen de kunststeden
Zalig strand met fijn zand. Veel plaats te zitten/liggen. Huurzetels zijn redelijk van prijs. Mooie zonsondergang
proper strand geen afval te bespeuren
altijd eens leuk om uit te waaien op het strand
we komen zeker nog eens terug
Meestal komen we hier in het voor- of najaar dus het zomerseizoen hebben we nooit meegemaakt. We nemen normaliter de tram naar de Haan en lopen terug naar Oostende. Er is een gratis veerboot naar de boulevard van Oostende en vandaar kan je het strand van Oostende bezoeken.
Tijdens het hoogseizoen absoluut overbevolkt. Ga ongeveer 2 Km. verder richting Mariakerke en daar vind je plaats en ruimte. Redders zijn ook daar aanwezig. Ook zijn toiletten, drank en eet gelegenheden en veel te weinig vuilbakken, zoals aan heel de kust trouwens. Toeristen zijn zogenaamd de vervuilers, klopt voor een groot deel, maar als de lokale bevoegdheden zouden zorgen voor meer vuilbakken, dan zou dat probleem voor een groot deel zijn opgelost !
Mooi en verzorgd strand. Hier zijn ook WC voorzien op het strand. Ook leuke strandbars met veel keuze in cocktails.