e-speurtocht Oostende: Verken de stad in je eigen tempo
Beschikbaarheid controlerenVolledige productbeschrijving bekijken

Manieren om Plage d'Ostende te ontdekken
Beoordeeld op 21 juni 2020 via mobiele applicatie

Zalig strand met fijn zand. Veel plaats te zitten/liggen. Huurzetels zijn redelijk van prijs. Mooie zonsondergang

Datum van activiteit: juni 2020
Beoordeeld op 11 juni 2020

proper strand geen afval te bespeuren
altijd eens leuk om uit te waaien op het strand
we komen zeker nog eens terug

Datum van activiteit: juni 2020
Beoordeeld op 3 mei 2020

Meestal komen we hier in het voor- of najaar dus het zomerseizoen hebben we nooit meegemaakt. We nemen normaliter de tram naar de Haan en lopen terug naar Oostende. Er is een gratis veerboot naar de boulevard van Oostende en vandaar kan je het strand van Oostende bezoeken.

Datum van activiteit: januari 2020
Beoordeeld op 7 oktober 2019

Tijdens het hoogseizoen absoluut overbevolkt. Ga ongeveer 2 Km. verder richting Mariakerke en daar vind je plaats en ruimte. Redders zijn ook daar aanwezig. Ook zijn toiletten, drank en eet gelegenheden en veel te weinig vuilbakken, zoals aan heel de kust trouwens. Toeristen zijn zogenaamd de vervuilers, klopt voor een groot deel, maar als de lokale bevoegdheden zouden zorgen voor meer vuilbakken, dan zou dat probleem voor een groot deel zijn opgelost !

Datum van activiteit: oktober 2019
Beoordeeld op 30 augustus 2019

Mooi en verzorgd strand. Hier zijn ook WC voorzien op het strand. Ook leuke strandbars met veel keuze in cocktails.

Datum van activiteit: augustus 2019