US$Ā 116
Vio.comUS$Ā 116
ZenHotels.com
Lol.travel
Beoordeeld op 1 mei 2022 via mobiele applicatie

Fijn hotel voor stadsovernachting. Kleine kamer maar groot genoeg, goed bed, nette badkamer. Prima ontbijt met voldoende keuze in brood en beleg. Fijn centraal gelegen in centrum Ʃn op korte loopafstand strand/boulevard. Zeker een aanrader als je Oostende aandoet!

Kamertip: Betaald parkeren, even rekening mee houden.
Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 1 april 2022 via mobiele applicatie

Fijn hotelletje op de Groentenmarkt in Oostende, dicht bij zowat alles. Kamer was zeer okee. Ontbijt en eetzaal waren erg goed. Het wordt gerund door een stel sympathieke gasten. Plek om naar weer te keren.

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 28 februari 2022 via mobiele applicatie

Kleine kamer maar alles aan wezig misschien in douche een vakje om de champoo en dergelijke op te leggen goed ontbijt vriendelijke nieuwe uitbaters douche deur in kamer 406 sloot niet goed dus was er wel wat wateroverlast in de badkamer maar werd opgelost door uitbaters

Kamertip: Geen parking aanwezig maar op 50 m ondergrondse parking mijnplein donderdag en zaterdag markt voor de deur
Datum van verblijf: februari 2022
Beoordeeld op 12 november 2021

Hoewel de ligging fantastisch is en het ontbijt heel lekker, was de kamer helaas echt veel te krap om comfortabel met 2 personen te verblijven. De vloer was niet proper (zeker niet onder heet bed) en er ging een nachtlampje kapot aan de draden te bungelen naast het bed. De wc spoelde niet goed door, en de douchekop was vuil bij aankomst. Tussen de twee overnachtingen is werd er niet gekuist, wat voor een hotel aan het strand toch wel zou moeten. Indien dit in orde zou zijn zouden we absoluut terugkeren!

Datum van verblijf: november 2021
Beoordeeld op 29 augustus 2021

Ik heb 3 nachten in Hotel Le Parisien verbleven en dat was heel aangenaam:
Zeer vriendelijke ontvangst door de gastheer, mooie en propere kamer en een zalig ontbijt!
Ook de locatie is ideaal: super dicht bij de winkelstraat, station en zeedijk. Pal in het centrum.
Ik kom graag terug!

Datum van verblijf: augustus 2021