Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Echt uniek!”
Beoordeling van At Tattie's

At Tattie's
Geclassificeerd als nr. 31 van 769 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 3 - € 22
Wijk: St-anna
Gegevens restaurant
Wijk: St-anna
10 april 2024 beoordeeld

Dit is de tweede keer dat ik hier ben geweest en het was uitstekend! We hebben lekkere smoothies gedronken, panini’s en bagels gegeten. Alles was dik in orde!!

Datum van bezoek: april 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Lore S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (521)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 521 beoordelingen

6 augustus 2023 beoordeeld

Lekkere broodjes op voor een schappelijke prijs. Vriendelijk personeel en goede service. Voor een goedkope lunch een absolute aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Jordy S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
22 mei 2023 beoordeeld

At Tattie's is een kleine lunchzaak op het Jan van Eykplein. De ontvangst was hartelijk en de bediening vriendelijk. We kozen voor de dagsoep en een broodje met kip en ananas. We dachten dat we honger hadden maar kregen lang niet alles op. Maar zowel de soep als het broodje waren erg lekker. Je kunt er rustig lunchen zonder dat je weggekeken wordt zoals bij de toeristische zaken op de Markt en daar om heen.
Dus klein maar fijn.

Datum van bezoek: mei 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JoostB240
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
21 maart 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein zaakje waar je lekkere broodjes kan eten. Binnen weinig tafels om te zitten maar we hadden geluk. Flinke broodjes en goed belegd. Vriendelijke mensen, gaan zeker nog eens als we in Brugge zijn!

Datum van bezoek: maart 2023
Bedank parel2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
28 november 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke broodjes voor een goeie prijs! Knus zaakje maar ze leveren wel kwaliteit. Zeker een aanrader als je in Brugge bent en zin hebt in een belegd broodje!

Datum van bezoek: november 2022
Bedank Jimmy270988
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die At Tattie's bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In At Tattie's geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.