Vandaag geopend: 07:00 - 22:00
Hoogtepunten uit beoordelingen
Genoten van de mooiste, maar ook rustige kantjes van Brugge.

Een rondleiding langs de Brugse binnenreitjes geboekt ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van ... meer lezen

Beoordeeld op 30 mei 2023
Patrick_Firey
Leuke klimaatvriendelijke Erasmuswandeling in Brugge!

De groep kreeg een vlotte duidelijke rondleiding in het Engels aangepast aan het thema duurzaamheid ... meer lezen

Beoordeeld op 30 mei 2023
Levecercle12
Lees alle 130 beoordelingen

Beoordeeld op 26 juli 2021

Met de fiets door Brugge. Vertrek aan concertgebouw op het zand. De uitstekende gids Michel Goeman, liet ons eens niet de historische binnenstad van Brugge ontdekken, maar focuste op eigentijdse architectuur, street art en kunst. Ook enkele werken van de triënnale kwamen aan bod. Een boeiende en verrijkende namiddag. Het eigentijdse Brugge verdient inderdaad ook aandacht.

Datum van activiteit: juli 2021
HelloBruges, Guest Relations Manager van Hello Bruges, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2021

Dankjewel voor deze feedback. We vinden het fijn om te lezen dat je genoot van de rondleiding.

Beoordeeld op 28 juni 2021

Wij bezochten met een groepje vrienden de Triënnale Brugge op de fiets, gegidst door Michel Goeman. Zeer boeiende, goed gedocumenteerde en vooral gezellige uitleg gekregen. Mooie combinatie van info over de triënnale en de kunstenaars met de historiek van Brugge. Een aanrader!

Datum van activiteit: juni 2021

Dankjewel. We lezen graag dat je genoot van de rondleiding.

Beoordeeld op 27 juni 2021 via mobiele applicatie

Ervaren gids Michel Goeman gidste ons met de fiets op een sublieme manier en met kennis van zaken doorheen alle kunstwerken van Triënnale Brugge. Hij vertelde ons op een boeiende manier de verhalen achter elk werk. Fascinerend! Fier om Bruggeling te zijn!

Datum van activiteit: mei 2021

Dankjewel voor deze fijne feedback. We vinden het fijn om te lezen dat je genoot van de rondleiding.

Beoordeeld op 25 juni 2021

Een uitstekende rondleiding Triënnale Brugge 2021 door gids Colette Vandecasteele. Boeiend verteld. Proficiat!

Datum van activiteit: juni 2021

Dankjewel voor deze positieve feedback!

Beoordeeld op 15 juni 2021

De gidsen van Hello Bruges, zijn heel gemotiveerd, goed op de hoogte en goed gedocumenteerd. Vriendelijk en behulpzaam.

Datum van activiteit: juni 2021

Dankjewel Micheline. Deze positieve feedback doet ons veel plezier.