Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig kleinschalig fondue huis”
Beoordeling van Le Petit Patron

Le Petit Patron
Geclassificeerd als nr. 65 van 796 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 30 US$ - 57 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
3 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke locatie in Brugge , beperkt aantal couverts , goede kwaliteit vh vlees, gezellige fondue locatie

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank Freudyspecial
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (245)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 245 beoordelingen

11 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

het was een super ervaring in een idilisch kader, met een super getalenteerde ober, die de knepen van het vak kent, alsook de kok, de ploy job jerel was ook niet te versmaden , mooi interieur en zeker een super lekkere fondue, de wijnkaart is ook top (waarschijnlijk zit het in de genen, mama is top sommelier), u komt toch ook ?!

Datum van bezoek: december 2017
Bedank FilipM1260
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke ontvangst, fondue zoals het moet zijn . Klein restaurantje met charme. Je kan nadien rustig nog wat nagenieten gezien er savond geen tweede chift was voorzien. We hebben ervan genoten.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank on8ea
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke bediening en aardig decor. Kaasfondue was voldoende, ben zelf meer smaak gewend. We bestelde zonder gedroogde ham en kregen vers fruit extra ter compensatie.
(Vega dus kan niks zeggen over het vlees)

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Christine G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 mei 2017 beoordeeld

Het was lekker maar de verhouding prijs / kwaliteit is helemaal zoek... Veel te duur voor wat het uiteindelijk maar is. Vroeger kreeg je hier waar voor je geld, nu krijg je vooral een hoge rekening.

Datum van bezoek: juni 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MisterMansion
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lepetitpatron, Owner van Le Petit Patron, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 mei 2017

We hebben de prijzen een beetje opgeslaan omdat alles duurder geworden is (o.a. De witte kassa ) maar de porties zijn hetzelfde gebleven als vroeger .
Jammer dat we hiervoor een mindere revieuw krijgen .
Vriendelijke groeten,
Le Petit Patron

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Le Petit Patron bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Le Petit Patron geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding