Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooi buitenterras”
Beoordeling van De Stoepa

De Stoepa
Geclassificeerd als nr. 182 van 832 Restaurants in Brugge
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Diner, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Diner, Reserveringen
27 augustus 2019 beoordeeld

Het is vooral de omgeving (het buitenterras bij zomerse temperaturen) die deze gelegenheid zo aantrekkelijk maken. Je voelt je onmiddellijk in oosterse sferen.
We komen hier omdat er ook vegan-gerechten op het vooral Indisch-Thais-menu staan. Overvloedig gevulde schotels, de ene al lekkerder dan de andere. Reserveren is een must, en dooreten ook, want de tafels zijn kostbaar.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank sonjav274
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (577)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 577 beoordelingen

26 augustus 2019 beoordeeld

we hebben er eerst de papadum genomen en vervolgens een suoer lekkere wrap met een lekkere frisse brugse zot heerlijk

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank debourgondier2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Supermooie locatie, mooi interieur en gezellige binnenterras. Lekker en originele menukaart. Wel steeds ontgoocheld in de bediening. Nors, niet sympathiek... Geen blij gevoel bij het verlaten van de zaak, jammer...

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank jessicapeil
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2019 beoordeeld

Goed op tijd reserveren , je kunt er anders niet binnen geraken .
Om eens iets anders te eten , goede keuken , vriendelijke bediening .
Geen rustige zaak door de drukte . Ge voelt ook aan de bediening dat het vooruit moet gaan .

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank chocolaterie1966
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2019 beoordeeld

Een heel vlotte en erg vriendelijke bediening. Heerlijk getafeld op het binnenterras. Gelukkig zat het weer mee! Ik nam de wrap Stoepa. Naast een mooie presentatie op het bord, was ook de smaak en beleving perfect. Absoluut een aanrader! Ook een behoorlijke keuze voor vegetariërs en mensen met voedselallergieën. Iedereen komt hier aan zijn trekken. En wat nog het leukste is,....hier eet/proef/geniet je van een gezonde en exotische keuken. Een pareltje!

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Barbara D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Stoepa bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In De Stoepa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding