Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten een pareltje in Brugge”
Beoordeling van De Stove

De Stove
Geclassificeerd als nr. 22 van 749 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 29 - US$ 82
Keukens: Belgisch, Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Romantisch
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Lunch, Reserveringen
10 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Bijna onze handen opgegeten, zo lekker gegeten! Alles was perfect, van het voorgerecht tot het dessert. Een relaxte sfeer, wij komen hier zeker weer terug.

Datum van bezoek: augustus 2022
Bedank sharonbN5501IA
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (841)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 841 beoordelingen

5 april 2022 beoordeeld

Lang geleden hebben we hier uitstekend gedineerd. Dat was deze keer wel anders. De keuken was beneden peil. Een papperige risotto en een bouillabaisse waarin de smaakloze vis in een tomatensoep bestrooid wordt met niet verse garnalen. De wijn was goed maar over prijst net zoals de gerechten.

Datum van bezoek: maart 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 190gertd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
16 februari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke en leuke beleving. Aangename bediening op een rustige manier. Zeer lekker eten. Zeker aan te raden als je in Brugge lekker wil tafelen.

Datum van bezoek: februari 2022
Bedank Roving08719518762
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
31 januari 2022 beoordeeld

De kachel stond al gezellig te snorren toen wij binnen kwamen in dit kleine restaurant. De kaart is niet zo groot, maar met veel Belgische specialiteiten. De vriendelijke ober bracht ons snel een fles van onze favorite rosé uit de Provence. We aten daarbij kroketjes van wild en coquilles. De smaken van het verschillende wild waren moeilijk te onderscheiden, maar heel smakelijk. Bij de coqulles was de kok een beetje met het zout uitgeschoten. Jammer want de structuur was heerlijk. Daarna aten we zeetong en twee mooie koteletten uit een hertenkroon.
De rosé bleef nog even en daarbij een halfje Saint=Amour. Die was uit 2014 en wel wat aan de oude kant. Hij ging best wel bij het hert. De porties waren dermate ruim dat we eigenlijk geen gaatje over hadden voor een dessert. Voldaan gingen we terug naar ons hotel.

Datum van bezoek: januari 2022
Bedank waquispel
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
30 januari 2022 beoordeeld

Toen ik de foto vd kok zag met de tekst : Zaterdag bouillabaissedag , ben ik die gaan proeven . Als starter een verzorgd hapje bij de aperitief . De bouillabaisse was nog beter dan verwacht , TOP , opgediend met verse rouille , gemalen kaas ....zoals het hoort. Weer heel content, zoals altijd !!

Datum van bezoek: januari 2022
Bedank Carine D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die De Stove bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In De Stove geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.