Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker ”
Beoordeling van Mariloup

Mariloup
Geclassificeerd als nr. 12 van 768 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 20 - € 40
Gegevens restaurant
3 december 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteren zeer lekker gegeten
Het eten was heerlijk en warm kortom zoals het hoort.
We werden zeer vriendelijk ontvangen en iedereen was gedurende de hele tijd super vriendelijk.En ook ons hondje was welkom.
We komen zeker nog eens terug als we in de buurt zijn.
Aanrader,ik zou zeggen niet twijfelen.

Datum van bezoek: december 2023
1  Bedank Marleen S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (520)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 520 beoordelingen

12 november 2023 beoordeeld

Heerlijk eten, keer op keer. Telkens verrast worden door de combinatie van lokale keuken met Thaise keuken. Leuk om zien ook dat elke tafel telt voor de uitbaatster, iedereen krijgt de nodige aandacht. Wat de kokkin dan nog uit haar hoed tovert, super! Een absolute aanrader in Brugge.

Datum van bezoek: november 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank Passenger03838621932
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
11 november 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij vonden dit adresje adhv TripAdvisor.

Wat een beleving!
De heerlijk pure Thaise gerechtjes klaargemaakt door de toffe Thaise kokin samen met de uiterst vriendelijke zaakvoerster zorgen voor een heerlijke beleving, ons zien ze hier zeker terug.

Datum van bezoek: november 2023
1  Bedank Passenger18665921926
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
4 november 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten!
Verse ingrediënten en heerlijke evhte thaise smaken in de gerechten.
Echt een aanrader om hier te gaan eten!
De bediening is super vriendelijk en gezellig.
De mevrouw is de bediening is vrolijk, gastvrij en aardig.
We hebben padthai en rode curry met thaise rijst gegeten, beide echt heerlijk.

Datum van bezoek: november 2023
2  Bedank Companion56836241285
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
9 oktober 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijk ontvangen door eigenaresse. Erg behulpzaam met uitzoeken van de gerechten. Heeft kennis van zaken. Eerst buiten aperitief gekregen later binnen gegeten. Eten was heerlijk, echt vers bereid. Verschillende gerechten besteld zodat we konden delen.
Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: oktober 2023
1  Bedank susanaW9102VI
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Mariloup bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Mariloup geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.