Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verwachting overtroffen”
Beoordeling van Mariloup

Mariloup
Een tafel reserveren
2
vr 18/10
20:00
Geclassificeerd als nr. 11 van 832 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 11 US$ - 28 US$
Gegevens restaurant
27 juli 2019 beoordeeld

Zonder reservatie, toch nog een laatste tafeltje voor ons. Eten was heerlijk en de gastvrouw heeft al onze verwachtingen overtroffen, zulke gastvrijheid chapeau. Als wij weer in Brugge zijn komen wij zeker terug (met reservatie :))

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank ShHo91
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (293)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 294 beoordelingen

14 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker gegeten en leuke avond gehad.
Alles wordt er vers bereid.
Aangename zaakvoerster en uitermate goede Thaise kokkin.
Dikke pluim voor team Marieloup.

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank AndyB4800
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De loempia's waren uitstekend lekker en de désert ook, een super bediening.super goeie chefkokin en gezelligheid.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank 123cooper123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hadden niet gereserveerd maar waren meer dan welkom. De bediening is vlot, eerlijk en vriendelijk. Alles lijkt vers gemaakt te zijn en de Thaise kokkin maakt het helemaal af! Een echte aanrader.

Datum van bezoek: mei 2019
1  Bedank Mme_Dotty
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerste keer dat wij hier kwamen! We hadden al veel positieve dingen gehoord. Het was écht lekker! De bediening was ook top en de zaakvoedster is een zeer vlotte en sympathieke mevrouw!

Een echte aanrader!

Datum van bezoek: april 2019
1  Bedank h_l_ned903
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mariloup bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Mariloup geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding