Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer goede bakkerij in het hartje van Brugge”
Beoordeling van Bakkerij Sint-Paulus Nv

Bakkerij Sint-Paulus Nv
Geclassificeerd als nr. 9 van 17 Snelle hap in Brugge
Gegevens restaurant
31 juli 2018 beoordeeld

Bakkerij Sint-Paulus Nv, in de Vlamingstraat 25 te Brugge is een zeer goede bakkerij in het hartje van Brugge. Als je van de Markt ( Belfort ) naar de Theaterplaats gaat, dan zal je deze mooie bakkerij vinden. Alles is super vers gebakken en het personeel is heel vriendelijk.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Zutterman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (33)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 33 beoordelingen

14 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Top bakkerijen, gezellige sfeer, snel geholpen en vriendelijke mensen. Onduidelijke rij,maar dat geeft niet

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Kirsten Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dagelijks ga ik met plezier een eind te voet om mijn brood of gebak aan te kopen bij bakkerij St. Paulus.
De keuze aan broodsoorten in zeer groot met ook een ruime keuze aan artisanaal bereid brood.
Alles is dagelijks perfect vers.
Het aanbod aan brood, boterkoeken,broodjes, belegde broodjes en gebak is overzichtelijk uitgestald.
Het personeel is uiterst vriendelijk en gedienstig.

2 tips:
1/ er is slechts 1 wachtrij maar hoe druk het ook is, de wachttijd is steeds beperkt gezien voldoende personeel.
2/je kunt er betalen met payconiq.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank geertd434
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 mei 2017 beoordeeld

wanneer je 's morgens binnenkomt in een van de zaken van paulus wordt je dag zeker geslaagd door de vriendelijke glimlach van de verkopers. that make my day !!!!
de vele geuren van het vers gebakken brood doen je direct watertanden en terecht....

Datum van bezoek: mei 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 007SOFIE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 maart 2017 beoordeeld

niet alleen goed voor de zondagse pistolets, croissants en andere koeken, ook uitstekende patisserie, en meeneem- belegde broodjes, altijd krokant, altijd vers + een bakje koffie tijdens het wachten, gratis

Datum van bezoek: maart 2017
Bedank bompabass
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bakkerij Sint-Paulus Nv bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Bakkerij Sint-Paulus Nv geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding