Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
196 US$
173 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Hotel Navarra Brugge(Brugge)
191 US$
179 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
186 US$
162 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Martin's Brugge(Brugge)(Heel veel waar voor je geld!)
144 US$
103 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Academie Hotel(Brugge)(Heel veel waar voor je geld!)
119 US$
108 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
211 US$
177 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Hotel Biskajer Adults Only(Brugge)(Heel veel waar voor je geld!)
99 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Novotel Brugge Centrum(Brugge)(Heel veel waar voor je geld!)
105 US$
102 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
100 US$
91 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (3.223)
Beoordelingen filteren
3.223 resultaten
Waardering van reizigers
2.223
656
227
71
46
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.223
656
227
71
46
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 3.223 beoordelingen
21 juni 2018 beoordeeld

Tophotel... maar door onverwachts bezoek van de schoonmaakploeg omstreeks 18 uur in de slaapkamer een domper! Het was verdorie de eerste huwelijksnacht in het hotel wat we onze zoon en schoondochter cadeau deden!

Verbleef: juni 2018, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank pietervanbiervliet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antoine J, Guest Relations Manager van Hotel Dukes' Palace Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 juni 2018

Beste Gast,

Bedankt voor uw reactie en opmerkingen.

On schoonmaakploeg komt inderdaad in alle kamers langs tussen 18u00 en 18u30 om de 'Turndown Service' aan te bieden.

Dit is een service waarbij wij de bedden openen, de gordijnen sluiten, etc. Kortom; onze equipe zorgt ervoor dat jullie kamer klaar is om te gaan slapen. Dit is een een standaard service is alle 5-sterren hotels en vrijblijvend.

Onze ploeg gaat steeds aankloppen vooraleer ze binnenkomen, en u zoon had de keuze om deze service te weigeren. De gasten, hadden eveneens een 'do not disturb' kaart aan de deur kunnen hangen.

Wij blijven ter beschikking in geval van vragen, of voor verdere informatie.

In de hoop jullie opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,
Antoine

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juni 2018 beoordeeld

Dit hotel is alles wat we hadden gehoopt. Een prachtig oud, maar goed onderhoud en sierlijk gebouw midden in het centrum van Brugge en met ook meteen parkeerplek onder het hotel. De kamer was erg goed. Heerlijk bed en een hele riante en mooie badkamer. Verder was de inrichting van het hele hotel stijlvol en chique. Een hotel waarin je een heel weekend kan verblijven zonder maar naar buiten te gaan, met prachtige ruimtes om in te zetten en je ogen uit te kijken.
Kortom een aanrader.

Verbleef: april 2018, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Janoes4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2018 beoordeeld

Letterlijk in het hart van. Brugge wordt de hotelgast hartelijk ontvangen. Met name noem ik één van de medewerkers:Samuel. Helpt met de koffers, geeft info over Brugge, wijst de weg enz.Mooie ruime kamers met voortreffelijke bedden en sommigen met uitzicht op een fraai aangelegde tuin. Goed gevarieerd ontbijt en ruime ondergrondse parkeergelegenheid ( € 25 per nacht)). Kortom: aanbevolen.

Verbleef: juni 2018, reisde met familie
Bedank Hans J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2018 beoordeeld

Na een vriendelijk onthaal aan de receptie, vonden wij in de kamer nog en persoonlijke attentie om ons welkom te heten. De kamer was zeer ruim en kraaknet.
Het ontbijt is zeer uitgebreid en zeer lekker, alles wat je je kan indenken is aanwezig.

Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Cis-Beirinckx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juni 2018 beoordeeld

Fijne ontvangst en zeer aangename kamer, zeer rustig met uitstekende bedden. Ruime en stijlvolle badkamer. Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Hammam en sauna verzorgd en ontspannend. Fijne en rustgevende tuin met veel groen en ruimte en terras. Dit is in hartje Brugge een hotel met historische roots waar je volledig tot rust kan komen.

Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank gekke1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken