“Niet twijfelen!”

Prijsklasse: US$ 22 - US$ 54
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
29 september 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteren weer genoten van de heerlijke gerechtjes !De steak was perfect gebakken, lekkere groentjes en frietjes.De rogfilet viel bij mijn partner duidelijk in de smaak...een lekker dessertje kon er nog net bij.De vriendelijke bediening van Kim geeft je altijd een welkom- thuisgevoel.
Een adresje waar wij en veel mensen graag terugkomen.Brecht in de keuken en Kim in de bediening...een perfecte match!!

Datum van bezoek: september 2023

10 augustus 2023 beoordeeld

Wij bezochten De Twijfelaar op de terugweg van een dagje aan de kust. Alles heerlijk en tot in detail verzorgd. We werden door de gastvrouw uitermate warm ontvangen in een gezellig en warm interieur. De bediening verliep vlot, zonder evenwel de gehaastheid die je helaas vaak in andere restaurants ervaart.

Het diner was heerlijk, zeker voldoende, en de prijs-kwaliteitsverhouding correct. De bistro bevindt zich op een heel goede locatie, in het centrum, maar uit het zicht van het massatoerisme, en aan een toegankelijke ondergrondse parking!

Hier komen we bij ons volgende bezoek zeker nog terug! Geen twijfel mogelijk ;-)

Datum van bezoek: augustus 2023
    • Sfeer
30 juli 2023 beoordeeld

Altijd even lekker en altijd even vriendelijk. Ook al was ik alleen die avond, ik had het gevoel echt welkom te zijn. De salade met verse tonijn was top. De wijntjes per glas zijn dat ook.

• Sfeer
23 juli 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk ingericht restaurant. Vrolijke en nette bediening. Het eten was heerlijk .
Niet heel groot dus reserveren is wel een goed idee.

14 juli 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke lunch met super vriendelijke bediening , meerdere keren bezocht en altijd heerlijke gerechten, een dikke aanrader en een top favoriet adres in Brugge , met mooi weer gezellig terras.

Reizigers die Sfeerbistro - Restaurant De Twijfelaar bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen

In Sfeerbistro - Restaurant De Twijfelaar geweest? Deel je ervaringen!