Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:45 - 23:45
Opslaan
Van tevoren boeken
  
vertaald door Google
Manieren om Legends Free Walking Tours te ontdekken
vanaf 17,40 US$
Meer info
vanaf 52,20 US$
Meer info
Beoordelingen (3.730)
Beoordelingen filteren
3.730 resultaten
Waardering van reizigers
3.333
337
35
14
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.333
337
35
14
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
25 - 30 van 3.730 beoordelingen
Beoordeeld op 26 november 2017 via mobiele applicatie

Super interessante tour, Pascal wist ons te boeien, te vermaken en het leek bìjna of we echt door de middeleeuwen liepen.

Datum van activiteit: november 2017
Bedank 947lavinak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 november 2017 via mobiele applicatie

Tijdens ons bezoek aan Brugge hebben wij ook deelgenomen aan de Legends-tour. Ondanks het gure, regenachtige weer hebben wij erg genoten. Dit doordat Louis erg leuk vertelde over de rijke geschiedenis en dit leuk combineerde met grappen over historische feiten. Hij vertelde alsof het vorige week plaats had gevonden en hij er persoonlijk bij was. Erg leuke tour!

Datum van activiteit: november 2017
Bedank Robin v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 november 2017

Onze gids was Pascal en hoedje af voor deze enthousiaste, fantastisch (en geduldige) verhalenverteller! Wat hebben wij genoten van deze tour. Een echte aanrader voor iedereen die een andere kant van Brugge wil leren kennen. Mooie en interessante plekjes die menig persoon zo voorbij zou lopen, niet wetende wat voor spannende verhalen er werkelijk achter schuil gaan. Een hele andere ervaring dan de standaard strakke tour regime van veel andere touraanbieders. Wij hadden een privetour geregeld met Simon wegens de gezondheid van mijn moeder, en niet alleen werd er tijdens de tour rekening gehouden met het tempo van de tour en obstakles als trappen, hij werd zelfs helemaal in het Nederlands gegeven omdat mijn moeder op het moment problemen heeft met het verstaan van Engels. Een dikke pluim voor de tour en een DIEPE buiging voor Pascal en Simon.

Datum van activiteit: november 2017
1  Bedank Mariska F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 oktober 2017 via mobiele applicatie

Wij hebben de middagrondleiding gedaan in de regen. Ondanks het slechte weer wist de gids ons allemaal te amuseren en te boeien met leuke verhalen! Deze tour kan ik echt iedereen aanraden!

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank carlytraveling
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 oktober 2017 via mobiele applicatie

Wij hebben samen de avond tour en de dag tour gedaan.
Dit zeker een aanrader want je hebt dan heel Brugge gezien. En beide tours hebben een andere route.
Beide bieden aan het eind kortingsbonnen aan. De tour dus aan het begin van je trip doen!
Ze werken op donaties! Beetje klein geld mee nemen dus :)

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank brouwers91
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken