Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Brugge
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Verwachtingen ingelost”
Beoordeling van Tanuki

Tanuki
Geclassificeerd als nr. 176 van 834 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 37 US$ - 147 US$
Keukens: Japans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Speciale gelegenheden
Dineropties: Diner, Reserveringen
3 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekkere menu met aangepaste dranken voorgeschoteld gekregen. Veel variatie in smaken en structuren. Aanrader!

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank Stimpy_brugge
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (293)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 293 beoordelingen

20 september 2019 beoordeeld

Vorig jaar hadden wij reeds de klasse van dit Japans restaurant kunnen smaken zodat wij er nu binnengestapt zijn om de dagschotel te proberen. Goedkoop is het niet maar je krijgt er dan ook een volledig menu in beperkte vorm voorgeschoteld, met hapjes, soep, voorgerecht, een keuze hoofdgerecht en dessert, op die manier krijg je zeker waar voor je geld.

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jan D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2019 beoordeeld

We hadden mooi zicht op de 'keuken'. Leuk om te zien hoe relaxed er gebakken, gegrilled, gerold... wordt.. Je ziet er de verse producten (lees: je ruikt de vis niet), er is een beetje interactie... niet teveel - want Japan en afstandelijkheid zijn haast synoniem. We genoten van alle gerechten, enkel het nagerecht overtuigde ons niet. Het is er aangenaam zitten, maar wij zagen in Japan dat ook de betere restaurants tekenen voor de moderne look, zonder de Japanse strakheid en / of eigenheid te verwaarlozen. Wij betaalden niet weinig voor een leuke en gezonde wandeling in Japan en hopen dat bij een volgende bezoek de binnentuin iets meer reliëf bevat.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Daniel_H_Gent
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2019 beoordeeld

Wil je een flitsreis maken naar Japan dan moet je hier zeker heen. Het eten is niet zomaar sushi maar een verfijnd versie van wat Japan culinair te bieden heeft. De bediening is discreet maar vriendelijk. Wij hebben echt genoten en komen vast terug!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Marie F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was lekker, personeel vriendelijk, restaurant, setting, locatie leuk. Maar met al dit gezegd kom ik toch met een gevoel buiten van veel en velen malen te duur. Zijn met 2 gaan eten, hebben de menu genomen en een flesje wijn en waren 220€ kwijt. Dit gaat voorbij een leuke ervaring.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 413christophem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tanuki bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Tanuki geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding