Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste chocolade ooit!”

Oliviers Chocolate Shop & Bar
Geclassificeerd als nr. 1 van 33 Koffie en thee in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
13 juni 2024 beoordeeld

Beste chocolade in Brugge!! Ruim assortiment, heerlijke koffie en super vriendelijke bediening! Ik kom zeker snel terug

Datum van bezoek: juni 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Brendendelaender
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (338)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 338 beoordelingen

11 juni 2024 beoordeeld

Super gezellige plek om wat te drinken, lekkere chocola en super vriendelijke mensen. Aanrader om een keer heen te gaan!

Datum van bezoek: juni 2024
Bedank Annelies Z
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
25 februari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Mmm!!
Zodra je de winkel binnenkomt, snuif je lekkere chocoladegeur op. Je ogen worden verleid door lekkernijen en pralines in de etalages.
Wanneer je een drankje neemt in de tearoom, krijg je een heerlijk chocolaatje erbij.
We gaan zeker terug!

Datum van bezoek: februari 2024
1  Bedank sonja V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
17 augustus 2023 beoordeeld

Leuke en gezellige chocolade, koffie, bar en winkel.
Vriendelijke mensen. Fantastische bonbons, goede koffie en ook een lekker drankje zowel fris als alcoholisch. Wij komen hier één keer per twee maanden heen, vanuit Den Haag (Nederland). Om de lekkerste bonbons mee te nemen, en een lekker bakkie en drankje te doen. Dus mensen ga je een keer naar Brugge, ga dan zeker bij deze fantastische zaak langs en geniet van de overheerlijke bonbons, en de vriendelijkheid van het personeel.

Datum van bezoek: augustus 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Denisvdheijde
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
12 juni 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel vriendelijke bediening. Lekkere ijskoffie's. Grote keuze aan chocolades en pralines. Een echte aanrader. Tafeltjes buiten voor de zaak.

Datum van bezoek: juni 2023
Bedank monneke14
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Oliviers Chocolate Shop & Bar bekeken, bekeken ook

 

In Oliviers Chocolate Shop & Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.