Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima Irish Pub in hartje Brugge”

Delaney's Irish Pub & Restaurant
Geclassificeerd als nr. 104 van 746 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 11 - € 25
Keukens: Europees, Iers
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Barscene, Gezinnen met kinderen, Speciale gelegenheden, Grote groepen
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Bezorgen, Reserveringen
Wijk: St-anna
21 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

De Ierse pub is één van mijn favoriete plekken om het weekend in te zetten of met een grote groep vrienden iets lekkers te gaan eten. Het kan er nogal druk zijn, maar dat is net hetgeen deze plek zo sfeervol maakt. Het is wel zo dat je een woordje Engels moet kunnen, maar eenmaal je het personeel wat leert kennen is het heerlijk om te leuteren aan de bar!

Datum van bezoek: februari 2023
Bedank MathieuD1874
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (1.606)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 1.606 beoordelingen

10 december 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij wonen in Brugge en gaan regelmatig naar deze pub. Dit is nu de 4de keer dat wij zeer arrogant behandeld worden en we hebben er een beetje genoeg van. 1ste keer worden wij straal genegeerd en moeten we praktisch bedelen om geserveerd te worden. 2de keer kunnen we geen kadobon aankopen wegens het feit dat ‘de baas’ niet aanwezig is, derde keer kan er geen koffie geserveerd worden wegens het feit dat het te laat was (terwijl de tent nog vol zat) en de vierde keer, tafel voor 8 gevraagd om te eten en geweigerd omdat het te druk was terwijl er een tafel vrij was en een andere, vriendelijke serveerster ons wel ging toelaten. Het kwam er gewoon op neer dat madam de serveerster er geen zin in had. Nota bene het gaat hier om dezelfde persoon die ons de eerste keer genegeerd heeft. Ik vraag me eigenlijk af of het personeel wel degelijk op zijn plaats zit? Deze plaats is meer dan teleurstellend!!!

Datum van bezoek: december 2022
1  Bedank 316ophelied
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
23 augustus 2022 beoordeeld

Gezellige Ierse pub die we nooit overslaan als we in Brugge zijn. Gezellig ingericht om wat te gaan drinken, maar ook om heerlijk te eten.
De Ierse biefstuk medium rare met pepersaus en frites is mijn favoriet.
Gerrie&Jolanda de Laet

Datum van bezoek: augustus 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank GJdeL
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
13 juni 2022 beoordeeld

Met mijn familie hebben we hier op vaderdag 12-06-22 met z'n zessen gegeten... we hadden een heerlijke avond met lekker eten, drinken en fijne muziek... de bediening was zeer correct en uiterst vriendelijk... we namen verschillende dranken, ik zelf de overheerlijke Guiness ... daar bij hadden we een shaired platter, met vele lekker hapjes... Als hoofdgerecht hadden we oa hamburgers, ribbetjes, Sheperd Pie ... alles was zeer goed... hier komen we zee zeker terug.

Datum van bezoek: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Frank D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
4 mei 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

We slenterde door Brugge en het wat tijd voor de lunch. Op een schitterend plein, in de zon, zagen we een terras, het bleek van hen. Met 6 man in de zon genoten van een prima lunch en lekkere Belgische bieren. Zeker de moeite waard. Vriendelijke Dames in de bediening.

Datum van bezoek: april 2022
Bedank antonie65
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Delaney's Irish Pub & Restaurant bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Delaney's Irish Pub & Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.