Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grote klasse in een huislijke sfeer!”
Beoordeling van 'T Pandreitje

'T Pandreitje
Geclassificeerd als nr. 387 van 811 Restaurants in Brugge
Keukens: Belgisch, Frans, Nederlands
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
1 mei 2018 beoordeeld

De Chef is een artiest, een hobbyist. Dat moet wel als je deze top kwaliteit kunt presenteren. We hebben genoten van alle gangen, qua smaakt en presentatie. Koffie bij de open haard was de perfecte afronding van een geweldig diner. Met veel dank aan Chef Guy en zijn echtgenote!

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Walter P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (39)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 39 beoordelingen

4 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

'T Pandreitje is geen vergane glorie maar glorie uit het verleden voor het heden. Trotse kok kookt op hoog niveau! Zijn vrouw verwent met mooie wijnen en gezelligheid! Guy rules!!!!
Nu al zin in volgende bezoek!

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Tredneel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 januari 2016 beoordeeld

Twee verschillende wijnen (restjes) worden in één en hetzelfde glas bijeengegoten bij verschillende tafelgenoten. We zijn dan ook zo stom om niets te zeggen, maar we waren druk aan het praten. Wie doet dat nu ? Zelfs een klein kind weet dat zoiets niet hoort, zelfs een jobstudent. 12 Euro bovendien voor een koffie met een paar flutpralientjes. Ze proberen mensen meer en meer gewoon te laten worden aan dat soort afzettersprijzen, maar ik doe er niet aan mee ! Afzetterij noem ik dat. 'K ga nog liever dan den Estaminet een spaghetti, wat verderop eten en ze hebben er goede koffie. Volgens mij een restaurant op zijn retour.

Datum van bezoek: maart 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Steven D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2014 beoordeeld

mooie wijnen, heerlijk eten, beetje ouderwetse inrichting, heel vriendelijke kok en gastvrouw is trots op haar zaak

Datum van bezoek: juli 2014
Bedank Tredneel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2014 beoordeeld

Zeer lang moeten wachten. Meerdere malen onheus behandeld door het personeel. Het eten was ok. We zaten aan een tafel die nog moest worden afgeruimd en dit was blijkbaar 'not done' voor het personeel.

Datum van bezoek: juni 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank BenjaminPB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 'T Pandreitje bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In 'T Pandreitje geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding