“Een van de beste restaurants in Brugge! ”
Beoordeling van Locàle by Kok au Vin

Locàle by Kok au Vin
Geclassificeerd als nr. 48 van 778 Restaurants in Brugge
Prijsklasse: € 25 - € 75
Meer informatie over het restaurant
Geschikt voor: Speciale gelegenheden, Lokale keuken, Romantisch
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
16 juli 2023 beoordeeld

Met vrienden gingen wij voor het eerst naar deze mooie plek. Vanaf minuut één tot op het einde werden wij zeer gastvrij ontvangen en bediend. Vanaf het eerste gerecht tot het laatste werden wij verbluffend verrast. Heel lekker en prachtig gepresenteerd. Er werd zelfs tot in de puntjes rekening gehouden met mijn allergie, waarvoor ik heel dankbaar ben. L'ocàle is een echte aanrader met een topchef in de keuken en toffe mensen in de zaal. Gewoon DOEN! Wij gaan zeker terug.

Datum van bezoek: juli 2023

16 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Het begon al goed omdat we teruggebeld werden door het restaurant: er kon toch een plekje voor ons gemaakt kon worden en waren van harte welkom. En dat klopte! Gastvrije ontvangst, super lekker shared dining, humorvol, relaxte sfeer, zeer klantvriendelijk, kortom: Aanrader.

Datum van bezoek: oktober 2022
30 september 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi concept om gerechten te delen - want zeg nou zelf, je wil toch eigenlijk wel meer proeven dan alleen ‘je eigen’ gerecht… slim dus en leuk! Maar vooral ook erg lekker: mooie verse en regionale producten - verrassende smaakcombinaties: too! Niet te veel gerechten, maar voor elk wat wils.
Een erg aangename verassing van het vroegere ‘Kok au Vin’, nu Locale.

Datum van bezoek: september 2022
3 april 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat hebben wij genoten van de gastvrije ontvangst, de heerlijke gerechtjes en de prettige sfeer. Zeer vriendelijke ontvangst, mooie uitstraling van het restaurant, hele prettige sfeer. De avond ervoor hadden we gegeten bij Less Eatery(bekroond met 1 Michelin ster). Het was een flinke tegenvaller. Maar deze avond bij Locale maakte alles goed. Na vier dagen in Brugge en vele restaurants te hebben bezocht zouden we het liefst nog eens terug gaan naar Locale. Zeker een aanrader!!!!

Datum van bezoek: april 2022
6 januari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch! STERWAARDIG maar met beide benen op de grond! Geweldige service en gastvrijheid unieke en originele gerechten, maar niet te ingewikkeld. Een echte aanrader!

Datum van bezoek: januari 2022
Kokauvin, Eigenaar van Locàle by Kok au Vin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 januari 2022

Hartelijk Dank ☺️
Mvg Jürgen Aerts

Reizigers die Locàle by Kok au Vin bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen

In Locàle by Kok au Vin geweest? Deel je ervaringen!