Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader !”
Beoordeling van Kok au Vin

Kok au Vin
Geclassificeerd als nr. 40 van 729 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 30 US$ - 89 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Speciale gelegenheden, Lokale keuken
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
15 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Schitterende gerechten en zeer goede en vriendelijke bediening. Goede en passende wijnen . Absolute aanrader

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Philip D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (643)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 643 beoordelingen

10 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Speciaal , vaste menu maar super lekker. Lekkere aangepaste wijnen. 4 gangen menu aan 59 euro , 3 gangen voor 39 euro
Met bongo geboekt

Datum van bezoek: september 2020
Bedank 723annemiekes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel mooie verzorgde zaak, zeer oplettend en uiterst vriendelijk personeel, en een super lekkere keuken, van voorgerecht tot dessert. Elk bord kwam zeer mooi en8 verzorgd toe, maar was ook uitermate heerlijk en voor herhaling vatbaar. Zeker aan te raden als je in deze buurt vertoeft

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank BartC436
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Perfect! Mooie smaakvolle zaak. Zeer oplettend personeel. Voorgerecht van kalf en artisjok was zeer smaakvol. De cock au vin van mooi rond van smaak, niet te machtig. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank LarsvdVeldt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een kleine wandeling uit het centrum van Brugge kwamen we aan bij het restaurant. We worden heel vriendelijk verwelkomd in een gezellig en modern interieur. Door de coronamaatregelen zitten we een ruime afstand van de andere gasten, maar het voordeel hiervan is dat het een intiem tafelmomentje wordt. Mijn vrouw en ik hebben heel erg genoten van de pure en eenvoudige smaken. De subtiliteit van de zalm was gewoon ongelooflijk. Ook de bediening was absoluut top. Heel professioneel en vlekkeloos. We hebben echt genoten van ons avondje uit in dit prachtig restaurantje! Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank GeorgiyKalmanov
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kok au Vin bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Kok au Vin geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding