Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Waanzinnig!”
Beoordeling van Park Restaurant

Park Restaurant
Geclassificeerd als nr. 1 van 818 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 55 US$ - 88 US$
Keukens: Belgisch, Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Lunch, Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Beschrijving: Gezellig restaurant in 19de eeuws herenhuis. ( Familie bedrijf sinds 1989 ) Simpele en lekkere, klassieke burgerkeuken. Dit restaurant werkt enkel met menuformules ( geen à la Carte ) Reserveren aangeraden via de website van het restaurant. Smakelijk !
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Waanzinnige avond door de leuke ontvangst en heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel! Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Laureheuheu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.751)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 3.751 beoordelingen

16 april 2019 beoordeeld

Vandaag hebben we in Brugge een toprestaurant ontdekt. Ligging: rustig en toch vlak bij het centrum. Mooi interieur. Klassemenu aan betaalbare prijs. Bediening met kennis van zaken. Heel attentvol. De hond kreeg meteen een kom water. Tof voorstel voor de drank. Steak van de beste die ik in maanden heb geproefd. Hier komen we zeker terug.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank paul h
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 april 2019 beoordeeld

Persoonlijk welkom geheten door gastheer Alex op vrijdag 5 april. Het menu was in 1 woord "heerlijk" met de juiste, bijpassende wijnen. Wij kunnen dit restaurant aan iedereen aanraden die in een ongedwongen sfeer wil genieten van elkaar en al het lekkers wat er geserveerd wordt!

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Martijn d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 maart 2019 beoordeeld

Voor de verjaardag van mijn vrouw wilde ik graag in het Park restaurant eten.
Het restaurant was volgeboekt voor deze avond.
Ik heb het restaurant opgebeld, en de eigenaar gaf aan dat hij voor ons zijn best zou doen om een tafeltje te reserveren.
Dit is gelukt, we hebben een fantastische avond gehad, het eten was uitmuntend in combinatie met de geserveerde wijnen.
Al met al een top restaurant met vriendelijke en behulpzame bediening.

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank brussaard
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Park_Brugge, Eigenaar van Park Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 maart 2019

Geachte heer Brussaard,

Het was ons een waar genoegen U beiden bij ons te mogen verwelkomen !
Ik ben dan ook blij, dat ik een tafel voor u heb kunnen reserveren.

Hartelijk dank voor uw top beoordeling en graag tot binnenkort.

Met vriendelijke groeten

Axel en Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 maart 2019 beoordeeld

Super leuke ervaring. Eten was harmonieus lekker samen met de aangepaste wijntjes.
Hartelijke ontvangst en service.
Hier komen we zeker nog terug!

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank Tuur004
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Park Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Park Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding