“Toevallig binnen geweest ”
Beoordeling van Cafe The Sailor

Cafe The Sailor
Geclassificeerd als nr. 506 van 782 Restaurants in Brugge
15 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was toevallig dat wij binnen zijn geweest maar zeker voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk bediening en een zeer lekker cocktail wij komen zeker terug

Datum van bezoek: december 2019

7 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Top service en shirley super vriendelijk! Een goeie pint en een goeie babbel moetje daar zijn! Super alles inorde!

Datum van bezoek: september 2019
10 september 2017 beoordeeld

Een lekker pintje in een gezellig café, meer moet dat niet zijn. Democratische prijzen en vriendelijke bediening, top terrasje. ouderwetse gezelligheid, iedereen welkom

Datum van bezoek: augustus 2017
16 augustus 2017 beoordeeld

Een van de weinige drankgelegenheden die op woensdag open zijn. Wij zijn met onze wandelclub iets gaan drinken en de waardin heeft ons onmiddellijk een aparte locatie aangeboden om onze consumpties te nuttigen.

Datum van bezoek: december 2016
31 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt lekker
Superfezellig
Mooi en leuk. Ma vandaag gaan we wrs wel gewoon nr dhoeve. Mss dat ik dit niet posten kan. We zien wwel

Datum van bezoek: oktober 2016

Reizigers die Cafe The Sailor bekeken, bekeken ook

Knokke-Heist, West-Vlaanderen

In Cafe The Sailor geweest? Deel je ervaringen!